החלקה על שיער גלי, בלונד צבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה על שיער גלי, בלונד צבוע
    רונית
    04/12/2016

יש לי שיער גלי בלונדיני צבוע (שורש חום שוקולד) ואני מעוניינת לבצע החלקה, הספר אמר לי שניתן להחליק בצורה שתשקם את השיער. אני חוששת לעשות את זה, משום שהבנתי שהחלקה יכולה להרוס את השיער. האם באמת זה אפשרי? באם זה מומלץ? האם זה מחזיק לצמיתות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קראטין.

רוני חתוכה
    04/12/2016

שלום רב
    הספר שלך כנראה מתכוון להחליק את השיער ולשקמו עם קראטין.
    עכשיו השאלה עם איזה חומר הוא משתמש ומה הציפיות שלך בהתאם?
    מקווה בשבילך לתוצאות טובות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    09/12/2016

הלכתי לשני ספרים אחד הציע לי אורגנית של ליתיום והשני אינברטו? מה עדיף? אני רוצה לשקם ולהלחליק בצורה שתהיה אידיאלית לשיער...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינברטו או אורגנית?

רוני חתוכה
    20/12/2016

שלום רב
    ההחלקות והמותגים לא כל כך רלוונטים מאחר וסוג השיער שלך לא מתואר בשאלתך ולכן קשה לומר אך תמיד עדיף לבצע אורגנית ואם השיער שרוף מאוד אז אינברטו...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו