טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער גלי בלונדיני צבוע (שורש חום שוקולד) ואני מעוניינת לבצע החלקה, הספר אמר לי שניתן להחליק בצורה שתשקם את השיער. אני חוששת לעשות את זה, משום שהבנתי שהחלקה יכולה להרוס את השיער. האם באמת זה אפשרי? באם זה מומלץ? האם זה מחזיק לצמיתות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב הספר שלך כנראה מתכוון להחליק את השיער ולשקמו עם קראטין. עכשיו השאלה עם איזה חומר הוא משתמש ומה הציפיות שלך בהתאם? מקווה בשבילך לתוצאות טובות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב ההחלקות והמותגים לא כל כך רלוונטים מאחר וסוג השיער שלך לא מתואר בשאלתך ולכן קשה לומר אך תמיד עדיף לבצע אורגנית ואם השיער שרוף מאוד אז אינברטו... בהצלחה.