גירודים בקרקפת ופריזיות בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בקרקפת ופריזיות בשיער
    רונית
    02/01/2017

יכול להיות שפתאום נהייתי אלרגית לשמפו ולמסיכה שלי ? אני משתמשת של לוריאל והתחילו לי גירודים איומים לפני כמה ימים. האם עלי להחליף לסידרה אחרת?

-בנוסף-האם אתה יכול לאמר לי מה טוב יותר לפריזיות בשיער:TRESEMME או aussie 3 minute miracle?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירודים בקרקפת ופריזיות בשיער

רוני חתוכה
    03/01/2017

שלום רב
    ממליץ לך לעבור למוצרי העל של "קרסטס" לבעיות גירודים וקרקפת רגישה ולפיתרון מושלם לבעיה ולשיער רך ובריא.
    להורדת פריזיות ממליץ לך על דיסיפלין של קרסטס כל השאר לא יתנו מענה מקיף כמו קרסטס.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית
    03/01/2017

אבל האם יכול להיות שנהייתי רגישה פתאום לשמפו ומסיכה שלי ?זה קורה<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישה פתאום לשמפו ומסיכה שלי

רוני חתוכה
    04/01/2017

שלום רב
    אכן זה בהחלט קורה וזה נורמלי שהגוף דוחה לפתע מוצר כזה או אחר...כאמור עיברי למוצר אחר יותר טוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו