קשקשים בשיער והבריאות שלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשים בשיער והבריאות שלו
    שלומי כהן
    05/02/2017

ערב טוב לפורום שיער.

ערב טוב לכם.שלום רב.אני חדש בפורום הזה ומקווה שזה בסדר..

אני קודם כל רוצה לומר שאני בחור בן 24..ומקווה שזה בסדר שזה מותאם פה גם לגברים הפורום..

רציתי להגיד ולשאול שלפני כמה זמן הייתי במספרה..הלכתי להסתפר..ואני נוהג להסתפר כל שבועיים-שלושה בכללי...שהשיער צומח וגדל..

בכל מקרה כשהייתי אצל הספר שלי בפעם האחרונה הוא אמר לי שיש לי קשקשים בשיער..פעם ראשונה....ואני לא נוהג הרבה לחפוף את השיער שלי אבל אני מתקלח פעמיים-שלושה בשבוע וחפיפה עם שמפו/מרכך..אני חופף פעם בכמה זמן....

ורציתי לשאול האם הקשקשים יכולים לפגוע בבריאות השיער שלי???והאם זה בסדר שאני חופף כל כמה זמן..או שצריך בתדירות מסוימת....וכל כמה זמן צריך לחפוף את השיער בשמפו במקלחת??

מחכה לתשובה וערב טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשקשים

רוני חתוכה
    06/02/2017

שלום רב
    אין בעיה כלל לחפוף על בסיס יומי.
    קשקשים יכולים לנבוע משמפו לא מותאם ממצב נפשי ובכלל מחילופי עונות וכתוצאה מקרקפת לא נקיה ומאוזנת.
    רכוש שמפו מותאם בעל חומר פעיל גבוה בכדי לטפל בבעיה כראוי.
    ממליץ לך על שמפו שיסיידו או על קרסטס לטיפול בבעיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים בשיער תגובה חזרה

שלומי כהן
    07/02/2017

ערב טוב רוני חתוכה.
    ערב טוב לך.שלום מה שלומך??

ראשית אני שמח שהחזרת לי תשובה כי חשבתי שהפורום פה הפסיק להיות פעיל אבל אני שמח מאוד.
    דבר שני אני לא חוף על בסיס יומי..אלא פעם ב......מתקלח פעמיים שלוש בשבוע אני לא מתרחץ הרבה וכל יום..אבל שומר על היגיינת גוף מאוד גבוהה..אני בחור נקי והכל....
    בכל מקרה זה בסדר לחפוף את השיער פעם בכמה זמן??
    ומז"א שקשקשים יכולים לנבוע ממצב נפשי??מצב נפשי משפיע על השיער??

למה הכוונה שלך??

מחכה לתשובה ואני רוצה לאחל לך שיהיה לך המשך ערב טוב ונעים.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים בשיער

רוני חתוכה
    09/02/2017

שלום שלומי
    מצב נפשי יכול לגרום לדברים רבים בגוף האדם למשל צלקות בקרקפת שזה נקרא אלופציה.
    התקרחות כתוצאה מסטרס ולחץ ואף יותר מזה קשקשים יכולים להגיע גם משם אך חשוב להתקלח יום יום ולחפוף יום יום כשיש בעיה כזאת כדי לטפל בבעיה באופן רציני אתה צריך להיות עיקבי.
    כשחולים חלילה לוקחים כדור ע"פי הוראת הרופא כדי למגר את המחלה בדיוק אותו הדבר יש להשתמש בשמפו ייחודי עבור הבעיה ויש לחפוף יום יום כדי שהבעיה תיעלם. ולאחר שהקשקשים ייעלמו יש לחפוף יום כן ויום לא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו