מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שיער יבש והחלקה יפנית משולבתימין נחום22/03/2017
שלום רב . צריכה עזרתכם
יש לי שיער מתולתל מאוד . יבש מאוד וצפוף
לדעתי קרוע ברמות.
רציתי לעשות שיקום שיער כי הוא כבר קצר והרבה אין מה לעשות איתו. במספרות יודעי דבר מכוונים אותי משום מה להחלקה..
זו השתעבדות לשיער והמחירים....
רציתי לדעת מה ההבדל בין החלקה יפנית פלוס קרטין, לבין החלקה יפנית פלוס אורגנית? ומה הסיכונים שאני לוקחת?
אם יגרום לי נשירה? השיער שלי מאוד מסולסל ודק. איני יודעת אם יעמוד בכך..
והאם נכון שאורגנית לא מאושרת משרד הבריאות?
תודה מראש אם תעזרו לי.. מאוד מקווה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום שיער
רוני חתוכה22/03/2017שלום רב
כאחד שידוע בתחום שיקום שיער את חייבת ללכת ולקבל ככל שניתן מידע עבור שיערך שמהתיאור שלך עבר הרבה כתוצאה משגיאות שאת עושה ובחירות לא נכונות עבור שיערך ואולי גם מחוסר הבנה בתחום.
ולכן איספי מידע ככל שניתן ועשי הצלבות ובקשי לראות מוחשית חומרי שיקום ואף לצלם כדי שתוכלי לקבל מספר חוות דעת ולהסתמך על מישהו שאת מרגישה שיכול לעזור לך להגיע לשקט הנפשי והנכון עבור שיערך.
כמובן שאת מוזמנת גם אצלנו לייעוץ בכדי להבין קצת יותר את אופן תיקון ושיקום שיערך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום שיער מתולתל
ימין נחום23/03/2017איפה אתם נמצאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתובת שלנו...
רוני חתוכה24/03/2017שלום רב
כתובתינו בן יהודה 231 תל אביב.
נשמח לראותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)