מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ על הארכת שיעררפאל22/04/2017
רציתי לדעת כמה זמן לוקח להאריך מאורך שהשיער מאחורה ובצדדים משו כמו 3 ס״מ והשיער למעלה אם הפוני משו כמו 9-10 ס״מ ל שיער עד הכתפיים להאריך ורציתי לדעת אם שיער עבה קשה להאריך ? ואם חלקה יפנית זה טוב כי אומרים ששלב הביניים קשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת שיער
רוני חתוכה22/04/2017שלום רב
שיער גדל כס"מ אחד בחודש לשיער כמו בתמונה זה לוקח משהו כמו שנה וחצי.
החלקה יפנית ניתן לעשות על שיער באורך 4 ס"מ ומעלה.
צריכים להגיע לייעוץ להמשך הדרך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער עזרה
רפאל22/04/2017תודה רבה על התגובה רוני עכשיו השאלה החלקה יפנית כדי כי יש לי צמיחה מהירה כל חודש 1.5 בערך ותמיד לא קל להעריך יש לי שיער עבה ואני מחפש רק אנשים שעוסקים בזה בהחלקות תייעץ לי ובכללי אני רוצה man bun
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את בקשתך...
רוני חתוכה02/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפול שיער
רפאל03/05/2017היי רציתי לשאול כמה סמ צריך בשביל מאן באן ואם הפוני והשיער למעלה 13 והשיער מאחורה בצדדים 5 סמ אז עוד חצי שנה אני יוכל לעשות מאן באו כי אורך לי כל חודש 1.5 כי עוד חצי שנה יצמח לי השיער עוד 9 סמ בערך אפשרי ישמח אם תדע לענות לי על השאלה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלל.
רוני חתוכה03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח שיער
רפאל03/05/2017נראה לי שאני חופר לך חחח אני התכוונתי לתספורת man bun אם אלה יודע מה זה זה חצי קוקו כמה סמ צריך בשביל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה?
רוני חתוכה04/05/2017שלום רב
השיער גדל כס"מ עד ס"מ וחצי בחודש בוא נאמר חצי שנה זה יתחיל להיראות מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח שיער
רפאל04/05/2017עכשיו תגיד השיער שלי יבש הדרך היחידה רק החלקה כדי שהשיער יהיה יפה או שלא חייב החלקה ? ותגיד אם הזמן השיער יסתדר כילו יהיה יותר יפה כי שמעתי שמגיעים לשיער ארוך השיער נהיה יוצר יפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)