החלקה שהרסה את השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה שהרסה את השיער
    מיכאלה
    22/04/2017

אתמול עשיתי החלקה יפנית ולפתע הספר החוויר והריץ אותי לכיור . כבר השטיפה חלקים גדולים ורחבים מהשיער נחתכו ונפלו ואנ מרוב לחץ איבדתי את ההכרה למספר דקות. הספר המשיך לשטוף את השיער ושם לי מלא מנטרל (כל זה שאני במצב שכיבה ומרגישה רע מאד (עברתי החלקות בחיי ואני בת 46).
    כעת , יום אחרי, למזלי אין קרחות, אבל כל השיער בחלק העליון של הקרקפת (לאורך השביל המרכזי)נחתך לסמ" אחד בלבד (שאר השיער נראה בסדר).
    חשוב לציין שנפשית אני מרגישה רע מאד ועדיין בטראומה.
    1. האם יש משהו שניתן לעשות בשלב זה על מנת לשפר את השיער?
    2. באילו דרכים ניתן להאיץ את צמיחת השיער (ויטמינים ?).
    3. האם בעתיד אוכל לבצע שוב החלקה ?
    חשוב לציין שהספר (שהיה מאד מבוהל) חושב שהחומר התחמם מעט בשמש(היה בארון חשוף לשמש) ונראה לו שזו הסיבה.
    אשמח מאד להתייחסות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה שהרסה את השיער

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

מיכאלה
    22/04/2017

בנוסף, האם החלקת קרטין תשקם את השיער (לא כעת. עוד חודש נניח). והאם ניתן לעשות החלקת קרטין בתדירות גבוהה ללא שום נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להילחץ קודם כל...

רוני חתוכה
    02/05/2017

שלום רב.
    אני כל כך מצטער על המקרה שקרה לך וזה פרק חשוב לכל אלה שחושבות על מחיר ולא על ה"מחיר" שהן משלמות בשיער לטובת שיער חלק לכאורה.
    ולכן חשוב להבין שהאבחנה היא זאת שחשובה בתחום ההחלקות השיער ואיכותן ולא מחיר!!!
    לגבייך אל תלחצי יש פתרונות למקרים כמו שלך והתאור שלך מדוייק כדי להבין מה קרה שם.
    את מוזמנת לייעוץ ולפתור את בעייתך אצלנו.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו