מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פגום לאחר החלקהשיר16/09/2017
היי,
אני עושה החלקות כבר שנים רבות. כמו כן יש לי אומברה בשיער מזה תקופה.
לפני חודש עשיתי כרגיל כמו תמיד החלקה יפנית ועליה קראטין.
לאחר חפיפה השיער נראה רגיל, אך יום למחרת אני מתעוררת עם שיער מלא בקשרים ויבש.
לאחר שאני מסתרקת (בקושי רב) השיער נראה כמו חוטים-חוטים ולא גולש.
זו פעם ראשונה שזה קורה לי.
למה זה קורה? איך אפשר לשקם את השיער?
תודה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון החלקה יפנית בריבונדינג ×
רוני חתוכה18/09/2017שלום רב
ניתן לתקן כל שיער שעבר טיפול לא נכון.
חשוב לדעת איזו החלקות השיער עבר כדי שנוכל להבין ולהתאים את טיפול התיקון.
וכמובן מתי עברת את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום שיער
שיר18/09/2017עשיתי החלקה יפנית וקראטין יחדיו, לפני חודש. שבוע לאחר מכן גם צבעתי שורש. האם יש קשר בין הדברים?
יש גם תכשיר של olaplex, האם יכול לסייע?
החלקה כרגע זה פחות מתאים מכיוון שעשיתי החלקה לא מזמן.
אשמח לעצתך לשיקום השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ זה הפיתרון
רוני חתוכה18/09/2017שלום רב
חייבים לאבחן ולהבין את היסטוריית השיער שלך ורק אז נוכן לתקן ממש את השיער ולשפר לפחות מעל ל70% את איכותו בהשוואה להיום.
נשמח לראותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)