טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אישה ככה עם עיניים ירוקות. לפני חצי שנה בערך צבעתי את השיער לשחור אך עד מהרה רציתי לחזור לגוון הבהיר בשיער מאז אני מנסה לעבור תהליך כדי לקבל גוון בלונד אפור בשיער אך התוצאה היא חום-ג'ינג'י הצבע ששמה לי הספרית הוא בלונד-פלטין-אפור אבל זה עדיין לא עוזר. מה אני צריכה לעשות? איזה צבע לצבוע? אני חייבת הבהרה? ומה הנזקים שלה? אנא עיזרו לי אני ממש מתוסכלת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי להתפטר מחום ג'ינג'י חייבים לעשות הבהרה בשיער, במידה והעבודה מתבצעת כמו שצריך אין סיבה שייגרמו נזקים כלשהם. אחרי פעולת הבהרה ניתן לעשות כל צבע שרוצים. לאחר הבהרה ניתן לגזור קצוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר