טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי גוונים והשיער נראה מאוד בהיר ואין מספיק רקע כהה. השיער נראה בגוון יפה, אבל מאוד בהיר. האם אפשר לעשות כמה גוונים כהים? כשיהיה לי שורש אני רוצה לעשות צבע רקע, מאיזה צבע אני צריכה להימנע כדי שלא יצא צבע ירוק. האם גוון 9.1 שיגע קצת בגוונים יכול לצאת ירוק במגע עם הגוונים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רשמת לי - חמצן 3% צביעה על רטוב המתנה משהו כמו 5-7 דקות ולחפוף. הכוונה לעשות עם צבע 9.1 ו 3%? זה יכסה מעט שיער לבן? אם אצבע לצבע 9 , אין סכנה שהגוונים יצאו ירוקים? באיזה מצב יוצא צבע ירוק.? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
9% עלול לגרום לירקת. לא ציינת מה הגוון הטיבעי שלך אבל 8.1 על הטיבעי שלך אם הוא יחסית בהיר יכול לצאת מקסים ו9.1 על גוונים שטיפה של 5 דקות יעדן את הגוון וירגיע את הצהוב.
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד