טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. לפני כחודש עשיתי שיקום קראטין אך לא החלקה! שיערי גלי ורציתי לשמור על מראה טבעי. במספרה קיבלתי דוגמיות למוצרים מתאימים ללא מלחים מליין מיוחד של המספרה הזו. חלקם קניתי אך הם מאד יקרים. קיבלתי גלייז משולב לחות שהיה לי טוב מאד אך יקר ואני מחפשת תחליף לקרם גלייז שלא מקשה את השיער אך הוא ללא מלחים ולא יהרוס. לא מוצאת. גם על הדוגמית שקיבלתי לא היה כתוב ללא מלחים. האם בקרם גלייז עלולים להיות מלחים שיהרסו את השיקום? ראיתי קרם של חברת קווה קווה שנראה לי טוב וכתוב קרם גלייז אך לא כתוב "ללא מלחים". אשמח להמלצה. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד