חומרים לשיער שעבר שיקום קראטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרים לשיער שעבר שיקום קראטין
    מיטל
    16/11/2017

שלום. לפני כחודש עשיתי שיקום קראטין אך לא החלקה! שיערי גלי ורציתי לשמור על מראה טבעי. במספרה קיבלתי דוגמיות למוצרים מתאימים ללא מלחים מליין מיוחד של המספרה הזו. חלקם קניתי אך הם מאד יקרים. קיבלתי גלייז משולב לחות שהיה לי טוב מאד אך יקר ואני מחפשת תחליף לקרם גלייז שלא מקשה את השיער אך הוא ללא מלחים ולא יהרוס. לא מוצאת. גם על הדוגמית שקיבלתי לא היה כתוב ללא מלחים. האם בקרם גלייז עלולים להיות מלחים שיהרסו את השיקום? ראיתי קרם של חברת קווה קווה שנראה לי טוב וכתוב קרם גלייז אך לא כתוב "ללא מלחים". אשמח להמלצה. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    16/11/2017

שלום רב
    מלחים קיימים בחומרי ניקוי לא במוצרי טיפוח...ולכן את יכולה להשתמש בכל חומר טיפוח ועיצוב שעושה טוב לשיער שלך וללא מגבלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

מיטל
    17/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו