מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיער מהפן הרפואימיכל21/11/2017
שלום, הספר שלי הציע לעשות לי החלקת דיימונד להקלה בטיפול בשיער, במקום פתיחת תלתלים שאני עושה בערך פעם בשנה. הוא אמר שיעשה לי אותה פחות חזק, כלומר שהשיער לא יהיה חלק לגמרי אלא קצת יותר חלק מאשר לאחר פתיחת תלתלים רגילה (אני לא רוצה חלק לגמרי). הבנתי שמדובר בהחלקת קרטין, מה שנקרא היום "החלקה אורגנית". לדברי היצרן, ההחלקה אינה מכילה פורמלין. אולם, מחיפושים שערכתי באינטרנט הבנתי, שאין דבר כזה החלקה ללא פורמלין, ושהחומרים האחרים ברגע שבאים במגע עם חום (מחליק/פן) הופכים לפורמלין. האם נכון הדבר גם לגבי החלקת דיימונד? (ביקשתי מהיצרן שישלחו לי את רשימת המרכיבים והם התעלמו). יש לי שאלות לגבי החומר: האם ההחלקה מכילה פורמלין? במידה ולא, מה בדיוק החומר שמחליק את השיער? האם החלקת אינברטו היא באמת היחידה שלא מכילה פורמלין? (לטענת הספר אינברטו לא יתפוס על השיער שלי). כמו כן קראתי, שהחלקה יפנית אינה מכילה פורמלין מאחר והיא מבוססת על חומר אחר. ושפתיחת תלתלים מבוססת על החלקה יפנית. אז עדיף לעשות פתיחת תלתלים? (מבחינה רפואית בלבד הכוונה). אני רוצה כבר לסדר את השיער אך חשוב לי ביותר הפן הבריאותי. ממתינה לתשובה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/11/2017בואי נעשה סדר.
כל ההחלקות היפניות יש אישור של משרד הבריאות.
לרוב החלקות הקראטין אין אישור של משרד הבריאות ואם אומרים שיש שיראו לך תעודה על האישור שם.
לגבי תוצאות ההחלקה...את חייבת להבין שאם האיבחון יהיה נכון אז התוצאה תהיה טובה.
יש מיליון החלקות בשוק וים של סיבות לכישלון וחשוב לדעת מה עושים ולעשות תיאום ציפיות.
בשביל כל השאלות שלך נשמח באם תגיעי לייעוץ ונסביר לך את הנושא בפרוטרוט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה
מיכל29/11/2017תודה רבה על התשובה! אכן בררתי גם במשרד הבריאות ונאמר לי, שדיימונד אינה מאושרת כהחלקה על ידי משרד הבריאות. רציתי לשאול, האם לפתיחת תלתלים יש אישור של משרד הבריאות? האם פתיחת תלתלים אכן מבוססת על החלקה יפנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)