החלקת שיער מהפן הרפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער מהפן הרפואי
    מיכל
    21/11/2017

שלום, הספר שלי הציע לעשות לי החלקת דיימונד להקלה בטיפול בשיער, במקום פתיחת תלתלים שאני עושה בערך פעם בשנה. הוא אמר שיעשה לי אותה פחות חזק, כלומר שהשיער לא יהיה חלק לגמרי אלא קצת יותר חלק מאשר לאחר פתיחת תלתלים רגילה (אני לא רוצה חלק לגמרי). הבנתי שמדובר בהחלקת קרטין, מה שנקרא היום "החלקה אורגנית". לדברי היצרן, ההחלקה אינה מכילה פורמלין. אולם, מחיפושים שערכתי באינטרנט הבנתי, שאין דבר כזה החלקה ללא פורמלין, ושהחומרים האחרים ברגע שבאים במגע עם חום (מחליק/פן) הופכים לפורמלין. האם נכון הדבר גם לגבי החלקת דיימונד? (ביקשתי מהיצרן שישלחו לי את רשימת המרכיבים והם התעלמו). יש לי שאלות לגבי החומר: האם ההחלקה מכילה פורמלין? במידה ולא, מה בדיוק החומר שמחליק את השיער? האם החלקת אינברטו היא באמת היחידה שלא מכילה פורמלין? (לטענת הספר אינברטו לא יתפוס על השיער שלי). כמו כן קראתי, שהחלקה יפנית אינה מכילה פורמלין מאחר והיא מבוססת על חומר אחר. ושפתיחת תלתלים מבוססת על החלקה יפנית. אז עדיף לעשות פתיחת תלתלים? (מבחינה רפואית בלבד הכוונה). אני רוצה כבר לסדר את השיער אך חשוב לי ביותר הפן הבריאותי. ממתינה לתשובה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער מהפן הרפואי

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    29/11/2017

בואי נעשה סדר.
    כל ההחלקות היפניות יש אישור של משרד הבריאות.
    לרוב החלקות הקראטין אין אישור של משרד הבריאות ואם אומרים שיש שיראו לך תעודה על האישור שם.
    לגבי תוצאות ההחלקה...את חייבת להבין שאם האיבחון יהיה נכון אז התוצאה תהיה טובה.
    יש מיליון החלקות בשוק וים של סיבות לכישלון וחשוב לדעת מה עושים ולעשות תיאום ציפיות.
    בשביל כל השאלות שלך נשמח באם תגיעי לייעוץ ונסביר לך את הנושא בפרוטרוט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה

מיכל
    29/11/2017

תודה רבה על התשובה! אכן בררתי גם במשרד הבריאות ונאמר לי, שדיימונד אינה מאושרת כהחלקה על ידי משרד הבריאות. רציתי לשאול, האם לפתיחת תלתלים יש אישור של משרד הבריאות? האם פתיחת תלתלים אכן מבוססת על החלקה יפנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו