דרך נכונה לחפיפת השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרך נכונה לחפיפת השיער
    דנה
    18/12/2017

מה הדרך הנכונה לחפיפת שיער הראש:1. האם לשים קודם את השמפו לעסות הקרקפת ואחר כך להעביר את הקצף לשיער?2. האם לשים קודם שמפו על השיערות להקציף ואת הקצף להעביר לקרקפת ולעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרך נכונה לחפיפת השיער

הוספת תגובה

• למה אין תגובה לשאלתי

דנה
    21/12/2017

אני שואלת כי יש לי שיער עדין ודלילות בשיער ואני רוצה לדעת איך לנהוג בשיער בעדינות בשעת החפיפה. כדי למנוע כמה שיותר נשירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    29/12/2017

אין שום קשר בין חפיפה לצורת חפיפה כל כל דבר שהוא שקשור לצביעה החלקה חפיפה מרכך ועוד לנשירה.
    נשירת שיער הינה הורמונלית וגנטית ולכן את צריכה לגשת לרופא עור ולבדוק חוסרים ואם הכל תקין ניתן לטפל אלטרנטיבית.
    אין כל קשר לחפיפה וכו' שקשור לכך חפיפה היא עניין היגייני ואינה גורמת לנשירה...ההיפך הוא הנכון.
    מוזמנת לייעוץ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו