טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. בשביל להיות יותר ברורה, נשאלת השאלה- האם שיער חום בהיר, שעבר בליאז לצבע זהוב שלא אהבתי, ולאחר מכן עבר שטיפה של 3% לעשר דק בודדות על מנת טיפה להכות את הזהוב הזה, והתוצאה הסופית היא שהגוון הזהוב קצת התכהה. נשאלת כעת השאלה האם אפשר להחזיר את הגוון הצהוב שהיה מלכתחילה שהיה? או שלמעשה לאחר השטיפה שעשו לי לא ניתן לחזור אחורה כמו שהיה מלכתחילה? או שבעצם שטיפות יורדות מהשיער לאחר זמן מה? אבל יש משהו שניתן לעשות על מנת להחזיר את הבליאז המקורי הזהוב?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על המענה המהיר, האם אני יכולה לעשות זאת ולהשאיר 7 דק כפי שציינת? אם אלך לסופר פארם ואקנה אבקת הבהרה שעולה 3 שקל, ומים כפי שציינת... זה בסדר? האם אתה יכול לומר לי כמה כמות לערבב? אם זה כך מניחה שלא צריכה ללכת לספר. תודה מדבור על שיער בינוני. ללא שורשים צבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר