שוב אני בצורה יותר ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני בצורה יותר ברורה
    שוב אני
    19/12/2017

היי. בשביל להיות יותר ברורה, נשאלת השאלה- האם שיער חום בהיר, שעבר בליאז לצבע זהוב שלא אהבתי, ולאחר מכן עבר שטיפה של 3% לעשר דק בודדות על מנת טיפה להכות את הזהוב הזה, והתוצאה הסופית היא שהגוון הזהוב קצת התכהה.
    נשאלת כעת השאלה האם אפשר להחזיר את הגוון הצהוב שהיה מלכתחילה שהיה? או שלמעשה לאחר השטיפה שעשו לי לא ניתן לחזור אחורה כמו שהיה מלכתחילה?
    או שבעצם שטיפות יורדות מהשיער לאחר זמן מה? אבל יש משהו שניתן לעשות על מנת להחזיר את הבליאז המקורי הזהוב?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני בצורה יותר ברורה

הוספת תגובה

• יש אפשרות..

רוני חתוכה
    21/12/2017

שלום רב
    אפשרות ראשונה לחכות שיתבהר.
    אפשרות שניה לעשות ניקוי פיגמנט עם הבהרה ומים בלבד...וזה ייסתדר תוך 7 דקות כמו שהיה בהתחלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי פיגמנט

שוב אני
    21/12/2017

תודה על המענה המהיר,
    האם אני יכולה לעשות זאת ולהשאיר 7 דק כפי שציינת? אם אלך לסופר פארם ואקנה אבקת הבהרה שעולה 3 שקל, ומים כפי שציינת... זה בסדר? האם אתה יכול לומר לי כמה כמות לערבב? אם זה כך מניחה שלא צריכה ללכת לספר. תודה
    מדבור על שיער בינוני. ללא שורשים צבועים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו