שיער יבש על גבול הגומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש על גבול הגומי
    נעמי כהן
    09/01/2018

שלום רב,
    אני פניתי אליך לפני כמה זמן בפורום לגבי אומברה גבוה בגוון בלונד זהוב- נשארתי עם ההבהרה האחרונה בערך 45-50 דקות.(+אופלקס).
    עשו לי בנוסף עוד 2 הבהרות לפני האחרונה במהלך חודשיים (סהכ 3 הבהרות בחודשיים ע"מ להגיע לגוון הרצוי).
    שערי מתולתל ודק ודליל, ואמרת לי שלדעתך, שלא ייגרם נזק כי השתמשו באופלקס.. השתמשו פעמיים באופלקס ב-2 ההבהרות האחרונות ממה שידוע לי אך לגבי ההבהרה הראשונה אינני יודעת אם היה שימוש באופלקס לדעתי לא.
    העניין הוא כזה- עבר בערך חודש וחצי מאז כל ההבהרות האלה, ואני משתמשת בשמפו ומסיכה שרכשתי שם של לייבל אם לשיער צבוע שעבר הבהרה כימי ומסיכה דבש ושיבולת שועל. הבנתי שהם מצויינים.
    רכשתי גם את האופלקס מס 3 שימוש בבית לאחר מספרה..
    העניין הוא: אתמול בחפיפה, שסירקתי את שערי והשתמשתי בכל אלו, כשהוא רטוב הרגשתי שהוא פתאום מאוד יבש וקשה, גם בהיותו רטוב.. השערות שנשרו ונשארו על המברשת כתוצאה מהסירוק, הורגשו כמו גומי כשניסיתי למתוח אותם.. אך לא מיד נחתכו בזמן שמתחתי אותם, אלה בהפעלת לחץ של משיכה מקצה 1 וקצה 2 של השערה. השיערה נקרעה אך לא הופעל לחץ גדול מידי.. קצת נבהלתי מזה שנגרם נזק. שהוא אולי הפך לקצת גומי..
    רכשתי גם מרכך ללא שטיפה של לייבל אך העדפתי לשים סרום קוויאר שחור של מון פלטין אתמול, מאשר לשים ת'מרכך ללא שטיפה.. האמת שאני קצת חוששת שאתמול לאחר חפיפה השיער הורגש יבש מאוד בעודו רטוב למרות שרכשתי את כל אלו. רציתי לשאול מה אתה ממליץ לשים לאחר חפיפות שיער יום כן יום לא שאני עושה. האם לשים את הסרום על שיער רטוב/לח או אולי לא לשים בכלל? או שלשים את המרכך ללא שטיפה? אני מפחדת שזה יהיה יותר גרוע. אציין ששערי ארוך. חוששת שהיו 3 הבהרות שביצעתי בחודשיים.. ויש לי כמו שאמרתי את האופלקס מספר 3 לטיפול בבית, אולי לשהתמש בו בלבד ולא עם המסיכה? אשמח שתעשה לי סדר בדברים בשביל הטיפול בשיער כעת מה עלי לעשות? האם להמשיך עם האופלקס מס 3 או שבכלל עדיף כרגע סרום לאור המצב?? ושערי הורגש יבש מאוד כשהוא רטוב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש על גבול הגומי

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    10/01/2018

המודעות שלך היא טובה לגבי השיער ושיערך זקוק לשיקום, ושיקום ושינוי המצב הקיים מתבצע במספרה שמתמחה בשיקום השיער ורק אז הטיפול הביתי בשיער יביא לשמירה ותוצאות טובות יותר.
    אשמח אם תבואי לייעוץ בכדי להבין יותר ואף להמחיש לך את הקסם של הטיפול אפילו בטסט קטן על קבוצת שיער והשינוי יהיה מרהיב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו