פתיחת תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים
    שני
    22/05/2008

המלצת מספר פעמים על פתיחת תלתלים של לוריאל הספר שלי משתמש בוולה בהחלקה
    עדינה ומשאיר פחות זמן (לא גבס חזק אלא חומר עדין של וולה להחלקה ופתיחה) האם הם עושים את אותן פעולות?
    כמה זמן אם כן עליו להשתמש בחומר של וולה לפתיחה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תלתלים

הוספת תגובה

• קראתי שכתבת כך:

שני
    22/05/2008

"כיום ניתן להשיג תוצאה איכותית מבלי להכביד על השיער ואו לגרום לנזק היות והפעולה מתבצעת ללא צורך בסירוק אלא אך ורק בפעולה עם הידיים. "
    ראיתי שהמעצב שיער עשה כך (ללקוחה אחרת): חומר ההחלקה למעט זמן (15 דקות?) וסירק
    עם החומר
    אם אני רוצה הורדת נפח ושהתלתל ייפול יותר מטה עליי לבקש שיימרח את החומר של ההחלקה עם הישיים ולא ייסרק? מאוש חשוב לי להבין את התהליך ולבקרו עושה זאת מחשש לפתיחה חזקה שהשיער נראה שוכב וללא חיים.
    אנא תשובתך תעזור לי להרגע בעניין כי אני לפני חתונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טולי

זאב לוין
    24/05/2008

החלקה של וולה היא החלקה מעולה גם אני עובד עם החלקות שלהם ואת יכולה לבצע אותה ללא חשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצורך פתיחת תלתלים? כמה זמן להשאר ?

שני
    25/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ 10עד 20 דקות

זאב לוין
    26/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו