צבע שיער חלודה גינגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע שיער חלודה גינגי
    מאירה
    28/02/2018

שלום
    אני בת 50 שיער צבוע , באופן כללי צומח כשיער שיבה לכן זקוקה לצביעה כל חודש.
    שאלתי- בכל פעם שאני צובעת צביעה ביתית משתמשת בצבעים שונים- דבש, קפוצינו, חום דבש, בלונד בהיר וחוזר חלילה מה שכרגע גוון שיערי הוא גינגי חלודה. אך הוא מיד יוצא גינגי חלודה איכשהו. או שאולי בהתחלה הוא צבע נחמד וכעבור כמה חפיפות החלודה ממש ניכרת לעין. חלודה בהירה.
    אינני רוצה לצאת עם שיער שחור וכהה מידי אך הייתי רוצה שתמליץ לי על מספר גוון של צבע מסויים שניתן לרכוש וכמה אחוז חמצן? 6 או 9? על מנת להתפטר מהחלודה הזאת. אין לי בעיה שיהיה טיפה כהה אבל לא חום כהה נוטה לשחור. אינני מעוניינת לגשת למספרה.
    חשבתי לרכוש גוון פשוט "חום". אני מאוד אשמח שתמליץ לי על מספר כלשהו של צבע על מנת קצת אולי להכהות ברמה עדינה את החלודה הזאת, שיצא חום לא ככה/ אך חום ולא חלודה.
    על איזה גוון אתה יכול להמליץ לי? אולי פשוט חום בסיס? או בלונד כהה? קצת להחיות את הצבע כי הוא בהיר וגינגי( כמו שאתה מערבב צבע כתום עם נגיעה של חום והרבה מים- יוצא גי'נגי. אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע שיער חלודה גינגי

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    05/03/2018

בסיס הוא צבע קר ואנמי וחייבים להחיות אותו עם צבע גוון נבחר חום בהיר או שטני ובהתאם לכמות הלבן משתמשים בחמצן המתאים.
    אני מניח שאת משתמשת בחמצן 6 כי 6 לא חודר פנימה ומכסה את הלבן עד הסוף וכך נוצר מצב של חלודה.
    תעברי ל9 ותראי שזה ייסתדר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו