טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רוני שלום, כשאני הולכת לספר וקונה ממנו מוצרים לשיער הוא תמיד ממליץ לי על משהוא ואומר זה יהיה בשבילך מעולה,אני משתמשת במוצרים בבית והאפקט הוא רחוק מהציפייה שלי ואני נתקעת עם מוצרים יקרים שלו עושים טוב לשיער ואין לי מה לעשות איתם... איך אני יכולה לדעת מראש לקנות מהספר מוצר או מוצרים בלי שיסתבר בדיעבד שהם לא מתאימים לשיער שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כשאת קונה מוצרי שיער מבעל מקצוע שהמליץ לך בעצמו והתאים לך את חומרי הטיפוח כך הוא צריך לקחת אחריות למרות השימוש פעם אחת שלך במקלחת. הוא צריך לקבל זאת חזרה ולתת לך מוצר אחר שמתאים לך. חלופה אחרת כשאת במספרה שיחפפו לך עם מוצר שנכון לך ורק אז את תדעי אם הוא טוב לך או לא. בקרסטס יש את התנאים האלה וכך לא תהיה בעיה בעתיד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר