כיסוי שיער לבן בין הצביעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסוי שיער לבן בין הצביעות
    אילנה
    28/03/2018

שלום. אני צובעת את שיערי בבית כל שלושה/ארבעה שבועות. (קולסטון מס׳ 5). יש לי הרבה שערות לבנות ושבועיים אחרי הצביעה כבר אפשר להבחין בהן. האם ידוע לך על צבע לא קבוע / שטיפה שניתן לצבוע בו בין הצביעות הרגילות בצבע הקבוע, גם אם הכיסוי לא יהיה מושלם ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    30/03/2018

תוכלי להשתמש בספריי צבע שיורד בחפיפה ורק צבע רגיל שיכסה את הלבן . שטיפה מכסה רק 50 אחוז מהלבן ולכן לא רלוונטי לדעתי.
    חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסוי שיער לבן בין הצביעות

אילנה
    30/03/2018

תודה רבה על תשובתך. ברור לי ששטיפה רק מטשטשת את הלבן. שאלתי היא האם מותר לצבוע בשטיפה בין הצביעות בצבע קבוע. האם הצבע הקבוע יתפוס אחרי השטיפה. צבע השטיפה אמור לרדת אחרי מספר חפיפות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    01/04/2018

אין בעיה כלל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו