צביעת שיער כמו בתמונה המצורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער כמו בתמונה המצורפת
    מיכל
    23/04/2018

היי, מצרפת לכאן תמונה של צבע שיער שברצוני להגיע אליו - אשמח לייעוץ כיצד להגיע לצבע הזה. אציין כמובן שהצבע הנוכחי שלי הוא בלונד מחומצן בהיר מאוד מאוד החל מהאוזן ומטה, מעל חום ASH ומעל זה יצאו לי שורשים בצבע הטבעי שלי שהוא בערך 4 או 3 (חום מאוד כהה). או לסיכום- השיער שלי כרגע ב3 צבעים - בלונד מחומצן בגוון הכי בהיר שיש, חום מעליו ושורשים שחורים מעל כל זה.
    אשמח אם אקבל תשובה עניינית ומפורטת ולא שתשלח אותי למספרה לייעוץ. הייתי אצל המון ספרים עם השנים ואף אחד לא הצליח להביא אותי לצבע הזה.
    מבקשת שתסביר לי איך לבצע זאת לבד בבית - וכן אני יודעת את כל הסיכונים ויודעת כיצד להתעסק עם אבקות חמצון למיניהן ומינונים וכו'...אף אחד אחר עד היום לא הצליח- אשמח אם תוכחי לי שאתה שונה!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    25/04/2018

הנושא הינו מקצועי אך אין לך בעיה להגיע אליו.
    את צריכה לעשות פסים בהירים מאוד וצפופים ואז בין הניירות לצבוע בגוון 9.3 ולבסוף שטיפה נקייה של אפור דקה ואז את בצבע הזה.
    ולא...אל תעשי זאת לבד.
    בכל אופן בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו