מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער כמו בתמונה המצורפתמיכל23/04/2018
היי, מצרפת לכאן תמונה של צבע שיער שברצוני להגיע אליו - אשמח לייעוץ כיצד להגיע לצבע הזה. אציין כמובן שהצבע הנוכחי שלי הוא בלונד מחומצן בהיר מאוד מאוד החל מהאוזן ומטה, מעל חום ASH ומעל זה יצאו לי שורשים בצבע הטבעי שלי שהוא בערך 4 או 3 (חום מאוד כהה). או לסיכום- השיער שלי כרגע ב3 צבעים - בלונד מחומצן בגוון הכי בהיר שיש, חום מעליו ושורשים שחורים מעל כל זה.
אשמח אם אקבל תשובה עניינית ומפורטת ולא שתשלח אותי למספרה לייעוץ. הייתי אצל המון ספרים עם השנים ואף אחד לא הצליח להביא אותי לצבע הזה.
מבקשת שתסביר לי איך לבצע זאת לבד בבית - וכן אני יודעת את כל הסיכונים ויודעת כיצד להתעסק עם אבקות חמצון למיניהן ומינונים וכו'...אף אחד אחר עד היום לא הצליח- אשמח אם תוכחי לי שאתה שונה!
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה25/04/2018הנושא הינו מקצועי אך אין לך בעיה להגיע אליו.
את צריכה לעשות פסים בהירים מאוד וצפופים ואז בין הניירות לצבוע בגוון 9.3 ולבסוף שטיפה נקייה של אפור דקה ואז את בצבע הזה.
ולא...אל תעשי זאת לבד.
בכל אופן בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)