איך אני יכולה לעשות שטיפת שיער ביתית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכולה לעשות שטיפת שיער ביתית?
    לינוי
    30/04/2018

החלק התחתון של השיער שלי צבוע בבלונד-צהוב כזה שנשאר לי מלפני שנתיים וחצי בערך. (בהתחלה זה היה על כל הראש אבל רציתי לחזור לצבע הטבעי שלי אז עזבתי אותו ככה)
    הצבע בחלק העליון טבעי.
    אני רוצה לשנות את הגוון של הבלונד לגוון טיפה יותר דבש כזה, יותר כהה טיפה, ופחות צהוב. משהו שישתלב לי עם צבע השיער הטבעי שלי (שהוא חום בינוני כזה) והקונטרסט לא יהיה כזה חזק.
    הבנתי שהדרך הטובה ביותר היא להשיג את זה ע"י שטיפת שיער. האם זה נכון?
    ומהיכן אוכל לקנות את צבע השטיפה כדי לבצע זאת בעצמי בלי להיות תלויה בספר? (כי הצבע דוהה אחרי כמה חפיפות הרי, ואין לי זמן חשק או כסף מיותר בשביל ללכת כל פעם לספר לחידוש...)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    30/04/2018

שטיפה ניתן לקנות בסופרפארם ובצבע שאת מבקשת לפי תיאור התמונה שבקופסה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא כל כך מבינה למה הכוונה

לינוי
    01/05/2018

הייתי כבר בכמה סניפים של סופרפארם, ובכל פעם שביקשתי צבע שטיפה אמרו לי שלא קיים ושזה משהו שמוכרים רק לספרים.
    האמנם?

מה אמור להיות כתוב על קופסא של צבע שטיפה? האם זה בעצם צבע רגיל? איך בדיוק זה נראה?
    אשמח למידע יותר מדויק ומכווין כדי שאדע לחפש זאת בעצמי מבלי להיות תלויה במוכרות שלא מבינות... תודה.

רק אחדד ואומר ששיערי עבר החלקה אורגנית ובחלק התחתון של הקצוות הוא צבוע בגוון בלונד שעם הזמן הפך לצהוב, ואני רק מעוניינת לשנות את הגוון שלו, בלי אמוניה, ובלי חמצן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו