מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכולה לעשות שטיפת שיער ביתית?לינוי30/04/2018
החלק התחתון של השיער שלי צבוע בבלונד-צהוב כזה שנשאר לי מלפני שנתיים וחצי בערך. (בהתחלה זה היה על כל הראש אבל רציתי לחזור לצבע הטבעי שלי אז עזבתי אותו ככה)
הצבע בחלק העליון טבעי.
אני רוצה לשנות את הגוון של הבלונד לגוון טיפה יותר דבש כזה, יותר כהה טיפה, ופחות צהוב. משהו שישתלב לי עם צבע השיער הטבעי שלי (שהוא חום בינוני כזה) והקונטרסט לא יהיה כזה חזק.
הבנתי שהדרך הטובה ביותר היא להשיג את זה ע"י שטיפת שיער. האם זה נכון?
ומהיכן אוכל לקנות את צבע השטיפה כדי לבצע זאת בעצמי בלי להיות תלויה בספר? (כי הצבע דוהה אחרי כמה חפיפות הרי, ואין לי זמן חשק או כסף מיותר בשביל ללכת כל פעם לספר לחידוש...)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה30/04/2018שטיפה ניתן לקנות בסופרפארם ובצבע שאת מבקשת לפי תיאור התמונה שבקופסה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא כל כך מבינה למה הכוונה
לינוי01/05/2018הייתי כבר בכמה סניפים של סופרפארם, ובכל פעם שביקשתי צבע שטיפה אמרו לי שלא קיים ושזה משהו שמוכרים רק לספרים.
האמנם?
מה אמור להיות כתוב על קופסא של צבע שטיפה? האם זה בעצם צבע רגיל? איך בדיוק זה נראה?
אשמח למידע יותר מדויק ומכווין כדי שאדע לחפש זאת בעצמי מבלי להיות תלויה במוכרות שלא מבינות... תודה.
רק אחדד ואומר ששיערי עבר החלקה אורגנית ובחלק התחתון של הקצוות הוא צבוע בגוון בלונד שעם הזמן הפך לצהוב, ואני רק מעוניינת לשנות את הגוון שלו, בלי אמוניה, ובלי חמצן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)