מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילול שיער במספריים מיוחדות ופגיעה בשיער לאורך זמןדניאל22/05/2018
שלום :)
יש לי שיער צפוף וגלי, בדרך כלל כשאני הולך לספר לפעמים מדללים לי את השיער עם מספריים מיוחדים וזה מרגיש שזה קצת תולש את השיער אבל מה שבטוח שכשאני מסתרק אחר כך אז השיער נראה הרבה יותר יפה מסודר ולא מנופח,
השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע בשיער או בשורשים או בזקיקים לאורך זמן ולעשות נשירה?
אני מסתפר בערך פעמיים בחודש עם מספרי דילול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה22/05/2018אין סכנה כלל...צריך פשוט להשחיז את המספריים ואז לא תרגיש כלום ותהנה מתספורת טובה עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה רק מסקרן אותי לדעת איך מבוצע הדילול :)
דניאל23/05/2018ברשותך רק הסתקרנתי לשאול, מה בעצם מביא בפעוחה הזאת לתוצאה של שיער לא נפוח שמסתרק ביתר קלות בצורה מסודרת יותר לעומת סתם גזירה רגילה באורך השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה26/05/2018גזירה היא פעולה נכונה לתוצאה מבוקשת והשיטות הן רבות.
ישנם כמו כן טיפולי שיער מיוחדים המעניקים לשיער מראה טיבעי ללא נפח ולצמיתות וגזירה נכונה תעניק מראה צעיר אופנתי וקל לסידור וללא שיעבוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)