קניתי מהספר שלי שמפו מסיכה ושמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניתי מהספר שלי שמפו מסיכה ושמן
    הילה
    18/07/2018

רוני שלום רב,
    קניתי מהספר שלי שמפו מסיכה ושמן לשיער מקווה קווה-הבעיה היא שעדיין השיער שלי נשאר יבש ומפוצל . רציתי לשאול האם כדאי לי לחזור לספר שלי ולקנות ממנו קרם לחות לשיער?
    אם הוא לא ידע ששערי צריך קרם לחות איך אני יכולה לסמוך עליו שייתן לי קרם שבאמת מתאים לשערי..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    24/07/2018

מוצרים שקנית מאוד מיושנים ועברו מהעולם מוצרי השיער החדשים עשירים בלחות וחשוב מאוד להתאים את המוצרים בהתאם לסוג שיערך ולא לשיער שעבר החלקה לגבי קרם לחות מומלץ תמיד לאחר חפיפה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה

הילה
    24/07/2018

רוני גם אם זה קווה קווה רוולושיין? זה עדיין מיושן ויש מוצרים שנותנים יותר לחות לשיער? אם כן,האם זה יעשה הבדל משמעותי לפני שאני אשים קרם לחות נכון לשיער?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    05/08/2018

ברוררררר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו