טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רוני שלום רב, קניתי מהספר שלי שמפו מסיכה ושמן לשיער מקווה קווה-הבעיה היא שעדיין השיער שלי נשאר יבש ומפוצל . רציתי לשאול האם כדאי לי לחזור לספר שלי ולקנות ממנו קרם לחות לשיער? אם הוא לא ידע ששערי צריך קרם לחות איך אני יכולה לסמוך עליו שייתן לי קרם שבאמת מתאים לשערי.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מוצרים שקנית מאוד מיושנים ועברו מהעולם מוצרי השיער החדשים עשירים בלחות וחשוב מאוד להתאים את המוצרים בהתאם לסוג שיערך ולא לשיער שעבר החלקה לגבי קרם לחות מומלץ תמיד לאחר חפיפה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוני גם אם זה קווה קווה רוולושיין? זה עדיין מיושן ויש מוצרים שנותנים יותר לחות לשיער? אם כן,האם זה יעשה הבדל משמעותי לפני שאני אשים קרם לחות נכון לשיער? תודה