מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסיכות שונות לשיער ונשירהגילי08/08/2018
היי
זה נכון שמסיכות שונות כמו שמן קוקוס או זית קיק וכו רק מזיקות לשיער וגורמת לו להיות יותר יבש ולנשירה גדולה יותר כי הן חוסמות את הנקבוביות בקרקפת למרות ששוטפים טוב עם שמפו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה09/08/2018ממש לא.
מסיכות נועדו לטפל בשיער פגום ולא בשורש.
אין כל קשר בין מסיכה צבע הבהרה החלקה מרכך ועוד...לנשירת שיער!!!
נשירת שיער היא הורמונלית.
מסיכה אמורה להיות מחצי השיער ומטה ורק במקומות הפגומים והיבשים בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה רוני,אבל
גילי10/08/2018תודה על התשובה רוני,אבל התכוונתי למסיכות ששמים על הקרקפת ....שעשויות משמן קוקוס זית קיק וכו. אני רואה בהרבה סרטונים ביוטיוב שהם עוזרים למנוע נשירת שיער,השאלה שלי היא האם הם יכולות לגרום דווקא ההפך..לנשירת שיער? ככה מישהוא אמר לי ורציתי לדעת האם זה הגיוני או לא? אני מתכוונת למסיכות לא שמתקלחים איתן אלא כאלו ששמים שעה פלוס בשיער...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה14/08/2018אין בעיה כלל לנשירת שיער ממליץ על שמן רוזמרין...עושה פלאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)