ייעוץ לגבי שימוש מוצרים לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי שימוש מוצרים לשיער
    אלה
    08/08/2018

רוני שלום רב
    למען שיער כמו שאני רוצה המלצת לי לקנות חברת קרסטס,הלכתי לספר שיש לו כמה חברות,והקרסטס עולה הכל ביחד מסיכה שמפו (ממש קטן) וקרם לחות (גם לא ככ גדול),הכל ביחד מסתכם לכ450 שקל. זה קצת מעבר לתקציב שלי ..האם יש חברה אחרת נוספת שתוכל להמליץ לי עליה בסביבות ה300 שקלים הכל? הפסר גם אמר לי שהוא יכול לתת לי קרם לחות של סרינה קיי ושאין הבדל ככ גדול בין זה לבין קרסטס באפקט של הלחות שאני רוצה....אני לא יודעת אם זה נכון או לא.אבל בכל מקרה הקרם של קרסטס עם השמפו והמסיכה כמו שכתבתי זה 450 שקל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    09/08/2018

ממליץ לך על לייבל מ.
    שמפו 135 ש"ח
    מסיכה של שיסיידו 200 ש"ח
    קרם לחות לפי תקציב את יכולה למצוא משהו מותאםגם בסופרפארם.
    דברים איכותיים עולים הרבה אך שווים בהחלט שיער יפה ללא פשרות.
    בכל ההצעה שכתבתי למעלה מתאימה לך בהחלט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה

אלה
    10/08/2018

תודה לך.
    אז ממה שהבנתי ממה שכתבת לי שבעצם קרם לחות אני יכולה לקנות בסופרפארם..זאת אומרת שמרבית האפקט ללחות לשיער נותנים השמפו והמסיכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    14/08/2018

נכון...לחות את יכולה למצוא ברמה לא רעה גם שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!

אלה
    15/08/2018

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו