שיער שרוף לאחר גוונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שרוף לאחר גוונים
    לי
    04/10/2018

היי,

לפני כחצי שנה עשיתי גווני בלונד בפעם הראשונה. אף פעם לא צבעתי את השיער לפני כן ולא עשיתי בו שום דבר חוץ מתספורות.
    השיער הטבעי שלי ממש דק ועדין וכנראה שהגוונים ממש הרסו אותו. קודם כל השיער מאוד יבש ולא בריא והדבר החמור יותר זה שהוא נהיה דליל עוד יותר! בקושי יש לי שיער וזה ממש מעצבן. אני פוחדת שהוא לא יבריא.
    שמעתי שהשיער עלול לא לצמוח כמו שצריך אחרי הגוונים ששרפו אותו, זה נכון?? כל כמה זמן כדאי לי לגזור קצוות כדי לעודד את הצמיחה של השיער הטבעי שלי? אציין שהגוונים לא נעשו מהשורש אלא קצת אחרי השורש וזה נראה שהשיער למעלה עדיין בריא, רק מה שצבוע נראה ומרגיש מזעזע. אשמח לעוד טיפים ועצות איך לשקם אותו ובעיקר איך לעודד את צמיחתו.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שרוף לאחר גוונים

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    06/10/2018

השיער הטיבעי שלך יחזור לקדמותו אל דאגה כלל.
    ניתן לבצע טיפול שיקום במספרה לצמיתות אך כמובן שיש להשתמש עכשיו במוצרי שיער המיועדים לשיקום גוונים במקרה שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו