יש לי בעיה רצינית! בבקשה עזרו לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה רצינית! בבקשה עזרו לי..
    יובל
    31/05/2008

שלום אני יובל!

אני בת 13 וחצי ( כמעט 14 ), ויש לי בעיה רצינית עם השיער שלי.
    כשהייתי קטנה תמיד היה לי שיער יפה גליי ותמיד אהבתי אותו, הבעיה היא- שבערך ב- 3-4 שנים האחרונות השיער שלי השתנה, אני גם כן ב3- שנים האחרונות בערך הייתי כל פעם אוספת את השיער וחונקת אותו! השיער שלי השתנה והתכער לי - הוא נעשה מתולתל ממש, שאני נוגעת בשורש אני מרגישה צורה של סלסול , כי מהשורש הוא כבר מתחיל להתלתל לי!
    כשאני מפזרת את השיער אז הוא מתנפח לי והוא ממש מתולתל , ויש לי ממש שיער מלא !
    הבעיה היא שאני לא אוהבת שיער מתולתל, והשאלות שלי הם:
    1. האם יכול להיות שהשיער השתנה לי בשל גיל ההתבגרות או בגלל שהייתי חונקת אותו ואוספת תמיד, או שאולי הייתי עושה כמה פעמיים פן בשיער אז אולי זה התלתל לי בגלל הפן (למרות שעשיתי מעט פעמיים פן, ואחרי שהוא התלתל לי..)
    2. מה אני יכולה לעשות עם השיער שלי (מבלי לתלת אותו), בקיצור איך אני מחליקה אותו בשיטות טבעיות?
    3. לאחותי היה בערך שיער מתולתל-גלי, ויותר מלא מלשי ובמשך שנתיים היא הייתה עושה פנים כל שבועיים בערך והשיער שלה כבר התחלק מעצמו, אם אני יעשה הרבה פנים, או עם מחליק לשיער (שלמרות שהמחליק לא נוגע בשורש) השיער יכול להתחלק לי, למרות שזה הורס את השיער?
    4. אמרו לי כי אולי השיער ישתנה לי בעוד כמה שנים אחרי גיל ההתבגרות, וזה יכול להיות?

זהו, בנתיים!

אני מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני כבר משתגעת מהשיער לי!!
    בתודה מראש- יובל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ענית לי על כל השאלות!

יובל
    01/06/2008

ועוד משהו קטן.. כמה עולה לעשות פתיחת תלתלים וגם כל כמה זמן צריך לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו