מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מיואש מצמיחה הפוכהעומרי31/12/2018
אהלן רוני היקר
יש לי צמיחה הפוכה מקדימה בקו המצח שלוקחת את השיער אחורה בקטע הזה.
אני שנים נאבק איתה, גוזר מה שאפשר.. רק שאחרי שהשיער גודל ומאריך- בקטע של הצמיחה איפה שגזרתי נראה שיש "חור" לעומת שאר קו המצח- בדיוק בגלל הגזירות .
מצד אחד אני גוזר כי כשהשיער מתארך הצמיחה נראית פראית ולא אסתטית ובגלל זה אני גוזר.
מצד שני לא באמת נתתי לה צ'אנס לגדול ולהתארך, ואחרי 3 חודשים אני גוזר.
עוד משהו.. אני לא מצליח לגדל שיער למעלה. אחרי 3 או 4 חודשים השיער למעלה נראה גלי ולא מסודר ומוזנח.. ואז אני תמיד מקבל עצבים ומוריד כמעט לגלאח, וזה מייאש כי אני מסוג האנשים שמאוד לא מחמיא להם שיער קצר למעלה.
עזרתך בבקשה,
תודה רבה, מעריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/01/2019אני רוצה לומר לך שאין שום צורך לגלח לגזור או כל דבר אחר שאתה עושה מאחר ואם יש מטרה עליך להיוועץ עם בעל מקצוע לגבי המטרה שלך.
ניתן בהחלט להביא את השיער שלך לנתון מרשים אך חשוב לראות ולהבין כשאתה נמצא פיזית בייעוץ.
אשמח לעזור באם תגיע ואוכל להתוות לך את המראה והקו הנכון והפיתרון לבעיה שהצגת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להגיע לייעוץ
עומרי04/01/2019שבת שלום
הייעוץ עולה משהו ?
מתי אפשר להגיע להתרשמות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה12/01/2019מוזמן להגיע לייעוץ בשמחה.
תפנה בדף לטלפון שלנו ונשמח לשמוע ממך ולהזמינך לייעוץ בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)