טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. לפני יומיים עשיתי גוונים כל הראש אצל הספר וזה יצא בחלק מהמקום בצבע כתום חלודה ובחלק אחר צהוב מרקר... בקיצור נראה מזעזע. בנוסף השיער ממש נקרע ובחלקו נהיה כמו גומי. הספר גזר לי את השיער לקרה... ואמר שאי אפשר להבהיר את הגוונים יותר מציינת שהשיער שלי עבר לפני שנה החלקה יפנית ובתום השנה עשיתי החלקה האורגנית.. אני יודעת את השיער שלי בצבע חום כהה כבר שנה כי יש לי מלא לבן... השאלה שלי איך אני יכולה לנטרל את הגוונים הכתומים מבלי לעשות נזק לשיער ניסיתי מסיכה ושמו סילבר וזה לא עזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי הגוון לא מחמיא אך ניתן לתקן זאת ולנקות קצת את כלל השיער שלך מאחר וכהה לא מחמיא והגוונים ג'ינג'ים ולכן כדאי להבהיר את השיער עם אפיסור ומים וגם אולפלקס וכך לשמור גם על איכות שיערך. כדאי להגיע לייעוץ פרונטלי ומשם לקבלת החלטה נבונה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד