מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכל זאת..אורלי09/06/2007
כן אבל בכל זאת אני לא אוהבת כאילו ראיתי באתר אחד שילדה אחת כתבה את זה:
"אם יש לכן שיער מתולתל בינוני או מתולתל מאוד ואתן רוצות ליצור מראה של שיער קצת יותר מוחלק אבל לא ממש חלק, אתן יודעות גלי וארוך כזה, אז יש לי את הפתרון המושלם בשבילכן...............
יש מוצר כזה של לוריאל שנקרא : "FX STUDIO- STRAIGHT"
הוא באריזה תכלת, בקבוק קטן "מראה ישר ומגוהץ לאורך זמן"
"תחליב להחלקת השיער,
מונע סלסול/חשמל סטטי"
ואני חושבת אם כדאי לנסות,אבל בכל זאת אתה ממליץ לי לקנות את זה,זה יעזור לי בכלל??או שלא יגרום לשום שינוי..כי יש לי גם שיער יבש ונפוח,הייתי רוצה מאוד שיער גלי כמו שהיא כתבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול...
רונן פלג09/06/2007לעזור בשליטה על התילתול או להקל עלייך כשאת מבצעת פן אך לא בהורדת הנפח הצורה משמעותית דבר שה"אקסטנסו"כן מסוגל ובגדול!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)