טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער נפוח, פגום מצביע וגוונים. לא אורך כבר כמה שנים. ניסיתי לקחת תוספי מזון ללא שינוי. ניסיתי להשתמש בכל סוגי התכשירים ושום דבר לא עוזר, לא לנפח ולא לאורך... אז החלטתי סוף סוף לעשות החלקה ארגונית לפי המלצות ספרית שלי לשיקום שיער. בימים הראשונים השעיר היה מושלם .אחרי כל חפיפה נהיה יותר גרוע. אחרי 3 שבועת נפוח ולא רך. הוא לא במצב שהיה לפני החלקה אבל כבר לא מושלם. שאלה1 - מאיזה סיבות שיער לא אורך? שאלה2 - אם החלקה אורגנית משקמת שיער? שאלה3- ספרית הציעה לי לשים עוד פעם חומר. אם זה לא מזיק שוב פעם לעשות החלקה תוך חודש? ולמה זה קרה?
חברה של החלקה בתמונה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד