מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?!יובל07/06/2008
אני בת 14, ויש לי שיער שחור, אני רוצה להשתמש ב- סני, כדי להבהיר את השיער שלי:
- איזה צבע הסני יעשה לי?
- האם הסני הורס את השיער וגורם לו להיות יבש, או במה הוא הורס את השיער?
- האם אתה ממליץ לי להשתמש בסני במקום לצבוע את השיער, ולמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידיעתך!
יובל07/06/2008הגבות שלי שחורות מומלץ גם עליהם לעשים את הסני או שלא?!
ואם השיער שלי יבהר אני רוצה לעשות 203 פסים בלונדינים , אתה ממליץ!
וגם יש לי שיער מתולתל ואולי לא יראו את זה או שזה לא יהיה כל כך בולט כמו על שיער חלק? אז מה אתה ממליץ לי?
ויש לי שאלה אחרונה- יש לי שיער מתולתל ועשיתי פוני לפני 4 חודשים בערך, בהתחלה הפוני היה יפה ומלא ודי הסתדרתי איתי! בחודש האחרון הוא מתנפח לי ! ואני עושה כל בוקר פן, ושאני הולכת לבית ספר הפוני בדרך לבית ספר נהרס, ומתנפח ונעשה מתולתל, וכולם אומרים לי שהוא כבר לא יפה ושהוא יבש מאוד ושרוף כמו אצל זקנים, השאלה שלי - מה עליי לעשות (מבלי להאריך את הפוני ולהוריד אותי, למרות שכולם אומרים לי להוריד כבר את הפוני ואני לא רוצה ! אז בבקשה מליץ לי משהו שיעזור לי עם הפוני מבלי להוריד אותו ) ואולי זה שהפוני ככה זה קשור אולי לאיך שאני עושה את הפן או משהו?
בקשה עזרו לי! (ותענו לי על כל השאלות דחוף!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון-לא 203 פסים חח- 2-3 פסים!
יובל07/06/2008סליחה יצא לא טוב בכתב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מתי אתם עונים? :(
יובל09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה רונן פלג ענית לכולם חוץ ממני!
יובל09/06/2008אני רשמתי את השאלות שלי לפני כולם וענית לכולם חוץ ממני!!! :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
יובל09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתיי?
יובל09/06/2008לא הבנתי..?
לא ענית לי על כל מה ששאלתי?
האם אני צריכה לעשות מתיחה?
האם לגשת למספרה שלך ותראה את מצב שערי?
מה לעשות אני משתגעת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)