בקשר להלחמה..הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר להלחמה..הצילו!!!
    ג'ניפר
    12/06/2008

יש לי 2 שאלות לגביי ההלחמה ואבקש שתתייחסו לשתיהן , זה חשוב לי מאוד..
    1. עשיתי הלחמה לפני כ 4- 5 חודשים והשיער פשוט נראה זוועה..יבש, בלי חיים, כל היום קשרים נוראיים, אפילו ראסטות קטנות..מה אני אמורה לעשות? אני מטפלת עם שמן אבוליפיחה וחופפת כל יומיים ומסתרקת המון וכלום פשוט לא עוזר.. יש איזשהו טיפול במספרה שאני אמורה לעשות אחרי 5 חודשים?ואם כן כמה בערך הוא עולה?
    2. וזו שאלה קצת יותר חשובה.. אם אני רוצה להוריד עכשיו את ההלחמה האם השיער הטבעי שלי יתקצר/יקרע? או שהוא ישאר כמו שהוא היה לפני ההלחמה? זה מאוד מאוד חשוב לי בבקשה תענו...תודה, טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר להלחמה..הצילו!!!

הוספת תגובה

• ואם יש צורך בתמונה

ג'ניפר
    12/06/2008

תגידו לי מה האימייל שלכם ואני אשלח.. הכל, רק תעזרו לי לצאת מהמצב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן פלג

ג'ניפר
    15/06/2008

אני אכן מברישה במברשת שיער מיוחדת להלחמה, אך אני לא יודעת איזה סוג של שיער זה..
    האם תמונה תעזור?
    בכל מקרה בפעם האחרונה שהגעתי למספרה (לא אותה מספרה שבה עשיתי את ההלחמה) אמרו לי שצריך להוריד לי את הכל ולשים מחדש.. באותו תשלום שבו עשיתי את התוספת.
    יכול להיות דבר כזה או שבאמת צריך רק להרים אותם ועדיף ללכת למספרה אחרת.?
    תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו