טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתחתנת (מזל טוב לי) אבל אני לא מעוניינת בתסרוקת כלה קלאסית (ספריי וקישקושים). אני רוצה תספורת טובה (לא הסתפרתי שנתיים בערך... בלי קשר), ופן חייתי (השער חלק ממילא אבל רגיל) וקשת יפה בשער (כזאת מלכותית) או לא... בקיצור אני צריכה קצת טיפים. איך בוחרים ספר וכמה זמן לפני החתונה להסתפר והפן? אני רוצה לשמור על זה פשוט אבל שהשיער יראה נפלא. יש משהו שאני צריכה לעשות בעצמי? לפני? (מסכות וכו'). תודה מראש לכל מי שיתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליץ להסתפר לאחר החתונה כיוון שבתסרוקת כל מילימטר הוא חשוב אבל כל שיער לפי איך שהוא נראה ואני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת מה כדאי לך לעשות, לגבי התסרוקת אני מאוד אהבתי את הרעיון שלך . בד"כ בוחרים ספר : 1 לפי המלצות 2 לפי חיפוש בגוגל קרוב לבית בכל מקרה שיהיה הרבה מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר