מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליאופטרהמיטל1912/06/2007
שלום (:
אני התחלתי לבצע את ה"תהליך " קליאופטרה לפני מס' חודשים. (יותר מחצי שנה) עשיתי זאת באופן עצמאי , ובכן הגעתי לתוצאות אך לא לתוצאות מספקות לחלוטין. השתמשתי בתחילה במסכת שיער הנקראת "קרסטס" וגם בשמן החלקה שנקרא כך (דבר שהועיל מאוד).
לאחרונה התברר לי שקליאופטרה ניתן לבצע גם על שיער לבן, הייתי רוצה לדעת אם יש מספרה שסמוכה לביתי (נתניה) שבה מתבצע תהליך הקליאופטרה באופן מקצועי יותר והיכן אני יכולה לרכוש את מסכת השיער ושמן ההחלקה "קרסטס" KERESTAS. מצפה לתשובה בהקדם- מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה
רונן פלג12/06/2007בנתניה ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן
מיטל1912/06/2007כן נתניה, האם ידוע על מספרה שמבצעת קליאופטרה באופן מקצועי? ואם אפשר להתייחס למה שכתבתי בקשר למסיכת שיער ושמן שנקרא קרסטס, היכן אני יכולה לרכוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי.........
רונן פלג12/06/2007איפה בנתניה לא מתוך פליאה אלא על מנת לכוון אותך למספרה הכי קרובה לביתך שמחזיקה את מוצרי קרסטס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מיטל1913/06/2007אני גרה בחדרה, אבל לפי מה שידוע לי לא מוכרים במספרות אצלינו את מוצרי הקרסטס (או שאני טועה) בגלל זה אני פונה לעבר נתניה. ואם כבר נתניה אז באיזור קניון השרון או תחנה מרכזית משהו באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך שכחתי..
מיטל1913/06/2007לציין- רונן פלג- תודה על היחס וההיענות המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל שלום
רונן פלג13/06/2007תודה רבה על הפירגון
בחדרה יש את סלון סוזי והיא מחזיקה קרסטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן
מיטל1913/06/2007עזרת לי מאוד, אני כבר השגתי את הכתובת של הסלון ואני איצור איתם קשר, תודה רבה והמשך יום נעים. מקווה להשיג את המוצרים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-
מיטל1913/06/2007היי
רכשתי היום את מחליק השיער קרסטס 125 מל' ב130 ש"ח .. האם זהו סכום לגיטימי או יותר מדי?
והאם ידוע לכם היכן מתבצע תהליך הקליאופטרה (אם בכלל) בחדרה? שמעתי שבנתניה יש את סלון הכלות לה בוהם, מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צייני את..........
רונן פלג15/06/2007שם החומר ע"מ שאוכל לענות לך בצורה יותר פרטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם החומר..
מיטל1919/06/2007KERASTASE OLEO-RELAX זה מה שמצויין על הבקבוק הקטן שמכיל 125 מל'... האם זה מחיר לגיטמי? 130 ש"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי לחלוטין
רונן פלג19/06/2007זה מחירון החברה נכון ל1/02/07 רק אל תשכחי שזהו חומר מאוד מרוכז ומספיק לחיצה או שתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
מיטל1919/06/2007אני יודעת שמספיק לחיצה או שתיים.
שוב תודה על העזרה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם החומר..
מיטל1919/06/2007KERASTASE OLEO-RELAX זה מה שמצויין על הבקבוק הקטן שמכיל 125 מל'... האם זה מחיר לגיטמי? 130 ש"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)