מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- שאלה לגבי החלקהשרון25/08/2022
היי, שמעתי על החלקה מומלצת שנקראת מון פלטין. השיער שלי טבעי בצבע חום בינוני, דק ודליל יחסית. למעלה חלק ולמטה קצת גלי. השאלות שלי הן:
1. האם ההחלקה מתאימה לשיער דק? אני לא רוצה שהשיער יצמד לפנים ורוצה שיהיה לי עדיין קצת נפח כי כמו שאמרתי הוא דליל גם ככה.
2. האם ההחלקה מבהירה את השיער לגוון בכיוון הג'ינג'י? הבנתי שזה כנראה מבהיר בחצי טון..
שמעתי גם שאם ההחלקה מבהירה זה אומר שהיא לא איכותית. אם כך זה אומר שמון פלטין החלקה לא כזו טובה?
3. האם עם הזמן השיער יחתך? אני מאריכה שיער ולא רוצה שעם הזמן הוא יפגע ..
4. האם זה נכון שכל כמה חודשים אפשר אפילו לעשות את ההחלקה הזו שוב בכל השיער וזה לא פוגע בו?
תודה רבה רבה מראש !
תודה רבה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון צהריים טובים
אלישע מזרחי26/08/2022שמי אלישע ואני אחד מנציגי חברת מון פלטין ישראל
אענה בשמחה על כל שאלותיך
1.ההחלקה בהחלט מתיאמה לשיער דק
ועם אבחון נכון ועבודה מקצועית תקבלי בדיוק את המראה שאת מתארת.
2.ההחלקה לא מבהירה את צבע השיער,
מה שגורם להתבהרות השיער היא העבודה עם המחליק בחום גבוה
(גיהוץ השיער הוא חלק מתהליך העבודה בכלל החלקות הקיימות)
החלקת הילורן של חברתנו מאושרת במשרד הבריאות בארץ
במשרד הבריאות האירופאי
ובעלת אישור מכירה מטעם ה-FDA האמריקאי
ההחלקה משווקת בעולם וצברה תאוצה מדהימה בזכות התוצאות המושלמות לאורך זמן והבדיקות הנוקשות שחברתנו ביצעה.
ההחלקה עברה בהצלחה בדיקות דרמטולוגיות גם על סיב השיער וגם על העור
ונמצאה בטוחה לשימוש!
3. ההחלקה לא מייצרת נזק בשיער לכן אין חשש שהשיער ישבר
4. אין בעיה לבצע את ההחלקה שוב על אזורים שבוצעה בהם החלקה בעבר
מיכייון שהחומר אינו מייצר נזק בסיב השיער
ההחלקה משווקת ונמכרת למעצבי שיער בארץ ובעולם בלבד, רק לאחר הדרכה מעשית של מעצבי השיער באקדמיית החברה או הדרכה אישית עם אחד מנציגנו.
המשך יום נפלא ואשמח לעזור אם יהיו עוד שאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?