אני רק קוצה להבין..........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רק קוצה להבין..........
    אנג'לה
    28/06/2008

שלום רב אני רק רוצה להבין האם זה בכוונה מתעלמים מההודעות שאני משאירה כבר פעמיים? לא שאלתי משהו מסובך ביקשתי עזרה סה"כ משהו לא בסדר בהודעה שלי שלא עונים עליה? אז סליחה.......... אבל אם הכל בסדר - אני לא מבינה מה בעיה לענות?????? אפילו בקצרה אם לא עונים בפורום הזה לשאלות - בשביל מה הוא קיים בכלל???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רק קוצה להבין..........

הוספת תגובה

• אולי בכל זאת מישהו יענה לי?????

אנג'לה
    28/06/2008

ליתר ביטחון- אולי בכל זאת מישהו יענה לי, מצרפתשוב את מה שכתבתי אני באמת זקוקה לעזרה!!!!! יש לי שיער ארוך ובעבר צבעתי אותו כמה פעמים, לכל מיני גוונים של בלונד. לפני חודש צבעתי אותו במספרה לצבע חום והצבע שהתקבל לא היה יפה בעיניי. חוץ מזה שהוא ירד אחרי כמה חפיפות. אז לפני כמה ימים קניתי צבע (ללא אמוניה) וצבעתי בעצמי וכנראה לא בחרתי צבע נכון - יצא לי גוון ממש לא מתאים לצבע העור שלי וכו' וכו'. בקיצור, לא יצא יפה. האם אני יכולה לחזור על הצביעה כדי לתקן את הצבע והכי הכי חשוב אם כן אםשר - אז מתי??????? לחכות עוד חודש או שאפשר לעשות את זה מיד? זה לא יהרוס לי את השיער לגמרי???? בבקשה בבקשה תענו לי!!!!!!! בברכה ובתודה מראש, אנג'לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנג'לה

עדי
    30/06/2008

קודם כל אין לך מה להיות בלחץ קורה שהגוון הטבעי של השיער משפיע על הצבע שמתקבל, הכל תלוי בפיגמנטציה שלך אם היא כהה או בהירה. אם את רוצה להגיע לגוון מסוים הכי טוב לצבוע במספרה ולא לבד כי זה יהיה קשה להגיע מבלונד / גוונים לחום. אני צבעתי מבלונדיני מאוד בהיר לחום, חזרתי על כך פעמיים במספרה וזהו השיער כבר תפס את הגוון ועכשיו הצבע הוא הצבע הטבעי שלי. כשצובעים לבהיר לא הייתי ממליצה לך לצבוע פעם אחרי פעם כי יש בזה הרבה חמצן אבל צבעת לחום לא? אם לא אהבת תשני אין לך מה לחכוות חודש זה ממש לא משנה ולא מזיק יותר או פחות לשיער כי גם ככה את תצבעי שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו