עזזרה בבקשהה!!...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזזרה בבקשהה!!...
    לירון
    28/06/2008

שלום, אני בת 15 ויש לי נשירת שיער, אני לא מתכוונת לקצת שערות, מלא מלא שיערות נושרות לי במהלך היום ופניתי למספר רופאים שהמליצו לי לקחת כדורי ברזל{אדומים כאלו} וויטמינים אך גם זה לא עוזר ולא עזר . בנוסף, באזור הראש איפה שצומח השיער ליד המצח יש לי התקרחות ואני לא יודעת ממה זה נבע אך רופאים אמרו לי שזה כתוצאה ממשיכה, מה אפשר לעשות כדי שיחזור להייות שם שוב שיער זה ממש מכוער ומטריד אותי ! ושום רופא לא נתן לי מענה ופתרון לבעיות האלו האם תוכלו לעזור לי בנושא הנשירה וההתקרחות {המשיכה}?!!? בבקש בבקשהההההה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזזרה בבקשהה!!...

הוספת תגובה

• טיפול בנשירת שיער - פתרון

חני
    28/06/2008

למאבדת השיער, שלום, לפני שנים התקרחתי לחלוטין במשך 3 שבועות ואחרי כמעט שנה של קרחות נמצא לי הפתרון. אשמח לעזור בכל דרך ועצה שיש ברשותי ואולי לחסוך לך הרבה ממה שעברתי עד שעלינו על הסיבות והפתרון. אם יש לך עניין צרי קשר [email protected] אני לא שולחת מספר טלפון מפני שאני בחו"ל, את מוזמנת ליצור קשר. שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחני-נשירת שיער

לירון
    29/06/2008

שלום חני ותודה על התגובה.. חני מדוע אינך יכולה לענות לי כאן ולהציע לי פתרונות בפורום הזה? והאם את רופאה, יש לך ידע מקצועי או שאת סתם מדברת מניסיונך האישי וממה שקרה לך?!.. תודהה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו