מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, יש לי כמה שאלותדודי16/06/2007
שלום :)
רציתי לדעת כמה פרטית בקשר להחלקת הקליאופטרה...
1) שמעתי שהחלקה כימית פוגעת בשיער, אבל החלקת קליאופטרה לא פוגעת. זה נכון? ואם זה נכון אז למה המחירים ביניהם די דומים?
2) מה ההבדל בין החלקה יפנית לבית החלקת הקליאופטרה?
3) בכמה פחות אמור לעלות טיפול שורשים של החלקת קליאופטרה ממחיר ההחלקה?
4) כמה זמן מחזיקה הקליאופטרה, והאם אני לא אוכל יותר בחיים שלי לצבוע את השיער שלי (גם בעוד שנה) אם עשיתי בעברי קליאופטרה?
תודה רבה ואשמח אם תענה :)
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי
זאב לוין17/06/20071.החלקה כימית לא פוגעת בשיער יותר מקליאופטרה אלא בהברה מקרים היא מחדשת את השיער והוא נראה בריא יותר.
2.בהחלקה יפנית ניתן לצבוע לאחר ההחלקה כמעט בכל צבע את השיער ובקליאופטרה השעיר נצבע בצבע שחור בעת העבודה.
3.המחירים כמעט דומים
4.קליפאוטרה מחזיקה כמו כל פעולה כימית אחרת ומתארכת יחד עם השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב, תודה רבה! אבל... שאלה קטנה :)
דודי17/06/2007דילגת על השאלה, בקשר להאם אני עושה קליאופטרה, אז אני לא אוכל לצבוע את השיער לצבע אחר יותר בחיים שלי? או רק עד שהקליאופטרה מסתיימת (ואיך אני אדע שהיא מסתיימת)?
תודה רבה
ואשמח אם תענה :)
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי
זאב לוין18/06/2007רק כשהקליאופרטה מסתיימת
הקצוות החלקות שנשארות לך בשיער זה אומר שהקליאופטרה עדיין לא הסתיימה, וגם המעצב שיער שלך ידע שזה קליאופטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)