שלום, יש לי כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, יש לי כמה שאלות
    דודי
    16/06/2007

שלום :)

רציתי לדעת כמה פרטית בקשר להחלקת הקליאופטרה...

1) שמעתי שהחלקה כימית פוגעת בשיער, אבל החלקת קליאופטרה לא פוגעת. זה נכון? ואם זה נכון אז למה המחירים ביניהם די דומים?
    2) מה ההבדל בין החלקה יפנית לבית החלקת הקליאופטרה?
    3) בכמה פחות אמור לעלות טיפול שורשים של החלקת קליאופטרה ממחיר ההחלקה?
    4) כמה זמן מחזיקה הקליאופטרה, והאם אני לא אוכל יותר בחיים שלי לצבוע את השיער שלי (גם בעוד שנה) אם עשיתי בעברי קליאופטרה?

תודה רבה ואשמח אם תענה :)

דודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, יש לי כמה שאלות

הוספת תגובה

• דודי

זאב לוין
    17/06/2007

1.החלקה כימית לא פוגעת בשיער יותר מקליאופטרה אלא בהברה מקרים היא מחדשת את השיער והוא נראה בריא יותר.
    2.בהחלקה יפנית ניתן לצבוע לאחר ההחלקה כמעט בכל צבע את השיער ובקליאופטרה השעיר נצבע בצבע שחור בעת העבודה.
    3.המחירים כמעט דומים
    4.קליפאוטרה מחזיקה כמו כל פעולה כימית אחרת ומתארכת יחד עם השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאב, תודה רבה! אבל... שאלה קטנה :)

דודי
    17/06/2007

דילגת על השאלה, בקשר להאם אני עושה קליאופטרה, אז אני לא אוכל לצבוע את השיער לצבע אחר יותר בחיים שלי? או רק עד שהקליאופטרה מסתיימת (ואיך אני אדע שהיא מסתיימת)?

תודה רבה
    ואשמח אם תענה :)

דודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודי

זאב לוין
    18/06/2007

רק כשהקליאופרטה מסתיימת
    הקצוות החלקות שנשארות לך בשיער זה אומר שהקליאופטרה עדיין לא הסתיימה, וגם המעצב שיער שלך ידע שזה קליאופטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו