טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
יש לי תלתלים, ורציתי לדעת אם כדי לעשות החלקה.
ואם לא , למה?
חוץ מזה אני רוצה לדעת אם החלקה בריאה לשיער [החלקה רגילה, לא סינית וכאלה] , ואם לאחר חצי שנה השיער חוזר להיות מתולתל כמו עכשיו או שהוא נהרס .?
תודה רבה למי שיענה לי [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיער שהוא מתולתל מהשורש אני ממש לא ממליץ, אם השיער שלך גלי מתולתל אני ממליץ מאוד יכול לעזור לך מאוד בעיצוב היער וכו'. יש מאוד להקפיד כשהולכים לספר לעשות אצלו החלקה יפנית לעשות לפני כן טסט.
החלקה טובה - הכל תלוי בסוג החלקה אני משתמש בהחלקה של אינדולה Q8 מאוד ממליץ.
אשמח לעזור צרי עימי קשר. רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר