שיער כמו קש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער כמו קש
    עודי
    09/07/2008

שלום יש לי בעיה חמורה מאוד. השיער שלי הוא כמו קש, הוא יבש וקשה ויש בו מלא קשרים. השיער שלי נראה כמו מקשה אחת וזה די מגעיל האמת ואני מסתפר הרבה בגלל זה. החלטתי לשים לזה סוף. מה אפשר לעשות עלמנת שהשיער יהיה חלק ןלא התנפח? אך לשמור על זה? אני חייב לומר שכשהייתי קטן היה לי שיער מאוד חלקק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער כמו קש

הוספת תגובה

• עודי

זאב לוין
    09/07/2008

עליך להשתמש במסיכות של וולה אס פי פאוור ושיפולשיער בישה 1.2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לדעת מזה?

עודי
    10/07/2008

מזו המסכה הזו כמה היא עולה? ואיפה ניתן לרכוש? היא גורמת נזק לשיער? אשמח לתגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודי

רונן פלג
    13/07/2008

מסכות מקצועיות ניתן לרכוש במספרות מורשות .
    המסכה לא הורסת את השיער אחא מזינה את השיער .

אם השיער שלך נפוח מאודדדדדדדדדדדדד אתה יכול לעשות פתיחת תלתלים יש לי הבנים שעושים פתיחת תלתלים על מנת להוריד נפח שיער.

רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו