מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גווני שיערלילוש14/07/2008
שלום, צבעתי את השיער בבית לחום בהיר מס 5 של קולסטון , ועל הצבע הוספתי גוונים בהירים במספרה. הגוונים שנוצרו לי קיבלו גוון ירקרק , שאלתי היא כיצד ניתן לנטרל את הגוון הירוק בהיר שנוצר לי בשיער ?? ובמידה ואני יחליט לצבוע את כל השיער השיער איזה גוון כדאי לי לבחור , כדי שיחסה את הגוונים בצורה מושלמת , בלי לקבל צבע ירוק בגוונים? 2. עשיתי בנוסף החלקה וכתוצאה מכך הגוונים נהפכו להיות כמו גומי , כשאנ מסרקת את השיער הוא נמתך ומסתלסל רק בגוונים מה ניתן לעשות כדי שהשערה תתקשה כמו שהייתה קודם לכן , אני ישמח לקבל תשובנ בהקדם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה
רונן פלג15/07/2008לילוש,
קודם כל קשה מאוד להעביר שעור בספרות באינטרנט וזה לא משהו שעושים פה . יותר קל לי לייעץ כשאני עושה דיאגנוזה , את ממוזמנת לבוא לייעוץ.
ותיקונים שכאלה או צביעות שכאלה עושים בלבד במספרה ולא בבית.
לגבי ההחלקה והסתלסתלוץ של השיער .... את השיער שנפגם יש להוריד בתספורות ומה שאני מאוד ממליץ אחרי החלקה הוא להשתמש עם מוצרים כמו שמפו מסכה שמיועדים לשיער שעבר החלקה.
לתת לשיער במשך כמה חודשים הזנה כמו שצריך מסכה 3 פעמים בשבוע, לעשות אמפולה טיפולית פעם החודש.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)