עזרה בבקשה השיער הזה הורג אותי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה השיער הזה הורג אותי...
    תום
    16/07/2008

שלום , שמי תום ואני בן 18.... עד גיל 16 בערך היה לי אחלה שיער.. גמיש , יחסית מלא ברק , לח וכו'. מאז גיל 16 השיער שלי השתנה... הוא נהיה נורא נורא יבש , מאוד נפוח , ופשוט בלתי אפשרי ... אחרי מקלחת השיער מרגיש נעים והוא לח וגמיש בדיוק כמו שאני רוצה אותו אך מהר מאוד הוא מתייבש ונהיה יבש כמו קש ולא גמיש ונפוח וכו'.... נסיתי כמעט כל דבר אפשרי , קרם לחות , מסיכה , ג'ל לעיצוב רטוב .עד כה שום דבר לא הניב תוצאות.. בבקשה בבקשה , מה עליי לעשות על מנת שאני אראה תוצאות של שיער עם יותר לחות גמישות ופחות נפח?? אני מאמין שחייב להיות לבעייתי פיתרון אך שאני ככל הנראה לא מודע אליו. המון תודות על העזרה זה מאוד חשוב לי ושיהיה יום מעולה ( ושוב תודה) תום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תום

רונן פלג
    16/07/2008

היי,

איזה אורך השיער שלך?

אתה יכול להבריא ולהביא את השיערשלך לתוצאה שאולי אתה מצפה ע"י כמה דברים.

1. האם ניסית להזין את השיער עם מסכות מקצועיות ו אפולות מקצועיות?
    2. כיום יש דבר שנקרא פתיחת תלתלים שזה בעצם החלקה קלה שעוזרת בהורדת נפח מהשיער מאוד ממולץ למי שיש לו בעיית נפח וקשה לו עם עיצוב השיער.

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו