מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספריי sun in - דחוף !! תקראו בבקשה!ענבר19/07/2008
היי, יש את השיטה הזאת להבהרת שיער- של לימון על השיער. שמעתי שהוא לא כ"כ עוזר. עכשיו לשאלה שלי- יש את הספריי הזה שניקראה "sun in" שמעתי שהוא יותר טוב מלימון ועוזר בצורה משמעותית. חברה של אחותי אמרה שכשהיא שמה אותו זה הרס לה את השיער . מה לעשות ?! לשים אותו ? או שהוא באמת מזיק לשיער ? ד.א. - עוד כמה שאלות חשובות 1. השיער שלי טיפונת שטני-לאיזה צבע זה ייהפוך אותו ? 2. כל כמה זמן צריך לשים אותו ? 3. איפה אפשר לרכוש אותו ? תודה רבה מראש !! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר
זאב לוין20/07/20081 מבלי לאבחן את סוג השיער אני לא יכול לדעת איזה תוצאה תתקבל
2 אני לא ממליץ לעשות משחקי גוונים בבית כיון שאת יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך
3 בסופו של דבר יוצא הרבה יותר זול לגשת למומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסאן אין!!!!!!!!!!
יותם21/07/2008תקשיבי, לא כדאי לך לעשות את השטות הזאת ולהשתמש בתכשיר הזה.. אל תעשי את הטעות שאני עשיתי.. צבע שטיני זה צבע מהמם ולא כדאי לך להרוס אעותו.. זה סתם הורס את השיער ושורף אותו.. ואם בכל זאת את רוצה להשתמש וברצונך לדעת איזה גוון זה יעשה התשובה היא חום בהיר בהיר עם המון המון המון גווני ג'ינג'י...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לסאן אין
דנה20/06/2009אני השתמשתי בסאן אין הצהוב (השיער שלי חום די קהה) וזה הבהיר לי את השיער בלפחות טון אני דווקא אהבתי זה יצא חום בהיא ויש בזהה משהו זהב ג'ינגי אבל ממש ממש יפה אני ממליצה וזה גם לא שרף לי את השיער או משהו, ואגב אף אחד לא שם לב זה נראה טיבעי לגמריי (גווני שמש ) ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
זאב לוין23/06/2009לכל בן אדם יש לו את הגוון והפיגמנט משלו ולכן עלייך זה יצא טוב ויפה ועל מישהו אחר זה יכול לצאת מזעזע, אני לא ממליץ להמליץ לכולם להשתמש במוצר כי זה אינדיבידואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאן אין- ספריי להבהרת השיער
שלי29/09/2013השיער שלי עבר החלקה יפנית לא מזמן של יוקו סיסטם
ורציתי לדעת אם מותר להשתמש בספריי הזה כדי להבהיר את השיער
כי השיער שלי בצבע חום כהה ומי שעושה החלקה אסור לה לעשות הבהרה השאלה אם בספריי הזה יש חומרים שנוגדים את ההחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאן אין- ספריי להבהרת השיער - תגובה
רוני חתוכה30/09/2013שלום רב
בכלל לא כדאי להשתמש בשום מוצר המתיימר להבהיר את השיער מאחר והבהרת פיגמנט הורסת מייבשת ופוגמת במרקם השיער וקשה לאחר מכן לשקמו
בקלות ניתן להרוס וקשה כל כך לשקם...אז למה שטויות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)