שיער מתנפח -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתנפח -
    נופר הדר ,
    01/08/2008

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי 1..כול פעם שאני רוצה להשאיר את השיער מפוזר והשיער מתחיל להתנפח וניסיתי לשים קרמים וכ'ו .. ועדין מתנפח ורציתי לשאול אותך אם אתה יכול לתת לי טיפ לגבי השיער 2. אני רוצה להסתפר עוד שבועים בערך ורציתי לשאול כדאי להבהיר את השיער אני בת 13 וחצי יש לי שיער שחור /חום כזה ורציתי אולי להוסיף שתי פסים לשיער 3.וגם אני רוצה תספורת קוצים מלמעלה ודירוגים קצרים וארוכים ולהשאיר זנבות כי השיער שלי מאוד ארוך אז רציתי לשאול אם התספורת מתאימה לשיער גלי ואם הוא לא יתנפח לי כמו עכשיו , ועכשיו יש לי תספורת חץ ודירוגים למעלה + פוני השיער מתנפח בדרך כלל אחרי מקלחת ... אשמח אם תענה לכול השאלות תודה נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתנפח -

הוספת תגובה

• נופר

רונן פלג
    03/08/2008

1.רך כלל לשיער נפוח מתולתל אני מאודדדדדדדדדדדדדד ממליץ לעשות פתיחת תלתלים מאוד יעזור לך עם הנפח ועיצוב השיער.
    2+3 . בדרך כלל לשיער נפוח ותלתלים לא ממולץ לעשות את התספורת שתיארת לי, הכי ממולץלעשות דירוג לא אגרסיבי על מנת שתהיה לך תנועה בשיער , לגבי הגוונים זה צריך לראות בעיניים זה קצת קשה לתת יעוץ על משהו שלא רואים כנ"ל לגבי התספורת.
    אבל זוהי תשובתי בטאורטית.

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו