מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מתנפח -נופר הדר ,01/08/2008
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי 1..כול פעם שאני רוצה להשאיר את השיער מפוזר והשיער מתחיל להתנפח וניסיתי לשים קרמים וכ'ו .. ועדין מתנפח ורציתי לשאול אותך אם אתה יכול לתת לי טיפ לגבי השיער 2. אני רוצה להסתפר עוד שבועים בערך ורציתי לשאול כדאי להבהיר את השיער אני בת 13 וחצי יש לי שיער שחור /חום כזה ורציתי אולי להוסיף שתי פסים לשיער 3.וגם אני רוצה תספורת קוצים מלמעלה ודירוגים קצרים וארוכים ולהשאיר זנבות כי השיער שלי מאוד ארוך אז רציתי לשאול אם התספורת מתאימה לשיער גלי ואם הוא לא יתנפח לי כמו עכשיו , ועכשיו יש לי תספורת חץ ודירוגים למעלה + פוני השיער מתנפח בדרך כלל אחרי מקלחת ... אשמח אם תענה לכול השאלות תודה נופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר
רונן פלג03/08/20081.רך כלל לשיער נפוח מתולתל אני מאודדדדדדדדדדדדדד ממליץ לעשות פתיחת תלתלים מאוד יעזור לך עם הנפח ועיצוב השיער.
2+3 . בדרך כלל לשיער נפוח ותלתלים לא ממולץ לעשות את התספורת שתיארת לי, הכי ממולץלעשות דירוג לא אגרסיבי על מנת שתהיה לך תנועה בשיער , לגבי הגוונים זה צריך לראות בעיניים זה קצת קשה לתת יעוץ על משהו שלא רואים כנ"ל לגבי התספורת.
אבל זוהי תשובתי בטאורטית.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)