שאלה ממש דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה!
    רעות
    21/06/2007

היי...אני צובעת ה-מ-ו-ן את השיער שלי...וזה מכיוון שהצבע הראשוני שמתקבל לי במספרה מאוד יפה לטעמי...חום..לא כהה...לא קרוב לשוקולד...בצבעים שבין דרגת 7 ל-8...השיער המקורי שלי הוא חום ממש ממש כהה...
    הבעיה הגדולה שלי היא שכבר לאחר שבוע שבועיים השיער שלי מקבל פיגמנט מאוד כתמתם ...ודוהה במהירות (יש לציין שהשיער שלי לא הכי בריא בעולם..אם זה משנה משהו)...

אז יוצא שאני צריכה לצבוע כל 3 שבועות גג חודש את השיער...על מנת שלא יהיה לי שיער בצבע גזר!,
    כמו כן, הספר שלי מודע לבעיה שלי והוא אף פעם לא צובע לי את השיער בפיגמנט מעט אדמדם או מהגוני אלא צבעים שלפי מה שהוא אומר לי מעורב בהם הרבה אפור וירוק כדי לנטרל את הפיגמנט האדום...

יש לי ברירה??? אני יכולה לצבוע בבית בחברה מסויימת שאתה יודע שהיא טובה? כי כבר ממש עולה לי הון הצבע במספרה..
    יש משהו שאני יכוהל לעשות חוץ מלצבוע לחום כהה?? או שזה תמיד ישאר ככה? מה הסיבה לכתום? תודה רבה על זמנכם ותשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש דחופה!

הוספת תגובה

• רעות

זאב לוין
    21/06/2007

זאת תופעה מאוד נפוצה, אני ממש לא ממליץ לך לעבור לצביעה ביתית כי את תקבלי גוון יותר ג'ינג'י. אני ממליץ להמשיך אצל אותו המעצב ואת יכולה לרכוש אצלו שמפו עם גוון אפור על מנת לתחזק את הצבע בבית.
    צביעה בתדירות של פעם בחודש זה נורמלי לחלוטין.
    הסיבה לכתום היא בגלל ששיערך מכיל הרבה פיגמנטים אדומים ולפי מה שהסברת המעצב שלך עושה את העבודה כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו