מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש דחופה!רעות21/06/2007
היי...אני צובעת ה-מ-ו-ן את השיער שלי...וזה מכיוון שהצבע הראשוני שמתקבל לי במספרה מאוד יפה לטעמי...חום..לא כהה...לא קרוב לשוקולד...בצבעים שבין דרגת 7 ל-8...השיער המקורי שלי הוא חום ממש ממש כהה...
הבעיה הגדולה שלי היא שכבר לאחר שבוע שבועיים השיער שלי מקבל פיגמנט מאוד כתמתם ...ודוהה במהירות (יש לציין שהשיער שלי לא הכי בריא בעולם..אם זה משנה משהו)...
אז יוצא שאני צריכה לצבוע כל 3 שבועות גג חודש את השיער...על מנת שלא יהיה לי שיער בצבע גזר!,
כמו כן, הספר שלי מודע לבעיה שלי והוא אף פעם לא צובע לי את השיער בפיגמנט מעט אדמדם או מהגוני אלא צבעים שלפי מה שהוא אומר לי מעורב בהם הרבה אפור וירוק כדי לנטרל את הפיגמנט האדום...
יש לי ברירה??? אני יכולה לצבוע בבית בחברה מסויימת שאתה יודע שהיא טובה? כי כבר ממש עולה לי הון הצבע במספרה..
יש משהו שאני יכוהל לעשות חוץ מלצבוע לחום כהה?? או שזה תמיד ישאר ככה? מה הסיבה לכתום? תודה רבה על זמנכם ותשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין21/06/2007זאת תופעה מאוד נפוצה, אני ממש לא ממליץ לך לעבור לצביעה ביתית כי את תקבלי גוון יותר ג'ינג'י. אני ממליץ להמשיך אצל אותו המעצב ואת יכולה לרכוש אצלו שמפו עם גוון אפור על מנת לתחזק את הצבע בבית.
צביעה בתדירות של פעם בחודש זה נורמלי לחלוטין.
הסיבה לכתום היא בגלל ששיערך מכיל הרבה פיגמנטים אדומים ולפי מה שהסברת המעצב שלך עושה את העבודה כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)