אם אני יבוא למספרה שלכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אני יבוא למספרה שלכם
    שלום.
    04/08/2008

קודם כל היכן זה ממוקם? ודבר שני כמה בערך תיקחו בישבל לצבוע את כל השיער לצבע חום בהיר מדובר בשיער דק והאורך עד הכתפיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם אני יבוא למספרה שלכם

הוספת תגובה

• ספירררר

זאב לוין
    05/08/2008

אז ככה, רונן נמצא בתל השומר אני נמצא במרכז תל אביב.
    אנחנו לא נוהגים לתת מחירים לא בטלפון ולא בפורום מכמה סיבות:
    אנחנו לא יודעים:
    1 האם השיער צבוע או טבעי?
    2 מה האורך המדויק של השיער?
    3 אנחנו ממש לא נוהגים לקרוע את הלקוחות שלנו ואחד מאיתנו ישמח לקבל אותך אצלו במספרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

שלום.
    07/08/2008

השיער שלי באורך עד חצי מהגב בערך ולפני שנה בערך צבעתי תשיער לשחור בבית ולפני איזה שבועיים צבעתי פעמיים לחוןם כיי לא יצא טוב עדין לא יצא טוב ובגלל זה אני רוצה ללכת למספרה אבל אני לא רוצה שישימו לי הבהרה בשיער זה אפשרי? השאלה כמה בערך זה עולה ... ועם אני יבואא אני יבוא לת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה באופן אישי על זאב לוין.

עינת
    05/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו