טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה, רונן נמצא בתל השומר אני נמצא במרכז תל אביב. אנחנו לא נוהגים לתת מחירים לא בטלפון ולא בפורום מכמה סיבות: אנחנו לא יודעים: 1 האם השיער צבוע או טבעי? 2 מה האורך המדויק של השיער? 3 אנחנו ממש לא נוהגים לקרוע את הלקוחות שלנו ואחד מאיתנו ישמח לקבל אותך אצלו במספרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השיער שלי באורך עד חצי מהגב בערך
ולפני שנה בערך צבעתי תשיער לשחור בבית ולפני איזה שבועיים צבעתי פעמיים לחוןם כיי לא יצא טוב
עדין לא יצא טוב ובגלל זה אני רוצה ללכת למספרה
אבל אני לא רוצה שישימו לי הבהרה בשיער
זה אפשרי?
השאלה כמה בערך זה עולה ... ועם אני יבואא אני יבוא לת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר