מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבשש ודקקקשני22/06/2007
השיער שלי יבש מאוד שזה מפחיד. סוג השיער שלי הוא גלי-מתולתל עדין והבעייה היא שמרוב שהשיער יבש כבר שום חומר (קרם לחות) לא תופס עליו, ולמעשה כל התכשירים "נבלעים" בו מרוב שהוא יבש ולא משפיעים עליו. ניסיתי את הגלייז תפוחים שהוא באמת היחידי שעוזר לי כרגע, אבל הבעייה איתו שהוא לא גורם לריכוך כי מן הסתם הוא לא קרם לחות.
שאלותיי הן:
1) האם אפשר לשים קודם קרם לחות ומעליו את הגלייז או שעלול להגרם בכך נזק בלתי הפיך
לשיער בשימוש ממושך???
2) השיער שלי הוא גם דק, גם עדין ושביר וגם יבשש. תכשירים שומניים:כגון הוולהפורם (הקופסה האדומה) היה מצויין עבורי בעבר אבל עכשיו שהשיער נעשה דק יותר - השומן שבוולהפורם רק גורם לשיער שלי להראות דק עוד יותר ואני לא אוהבת.
3) גזרתי כ- 5 ס"מ אצל הספר המקסים שלי , בתקווה שזה יעזור, אבל עדיין השיער יבש מהשורש ואני מתחילה לחשוב שזה לא בעייה רק של קצוות שרופים.
מצטערת על אורך השאלה, אבל אני באמת אשמח לעיצה מועילה לפתרון היובש המבהיל בשיערי (גם לאחר שימוש במרכך) ועם זאת בבקשה קחו בחשבון שהשיער שלי לא בנוי לטיפולים מאסיביים כי הוא מאוד עדין, מאוד שביר ודק. בתודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
שירי23/06/2007
מירית, הגעת גם לפה בידיוק כמוני!!
מקווה שיעזרו לך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
<=23/06/2007תשימי מסכה לשיער , פעם בשבוע ..
אם את הולכת לבריכה או לים תשימי מסיכה לפני ואל תשתפי
זה ירד במים .. אחרי שאת נכנסת לבריכה או לים תשתפי תשיער במים מתוקים
ותגזרי קצוות כל 4 או 5 שבועות
גם לי היה שיער שרוף ועשיתי ככה והוא כבר לא [;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**
זאב לוין24/06/2007טעות נוראית ללכת לבריכה או לים עם מסיכה לשיער, ניתן לשים את המסיכה לאחר ששוטפים את השיער אחרי הים או הבריכה ל5-15 דקות.
לגבי הקצוות - יש לגזור אחת לשלושה - ארבעה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
רונן פלג24/06/20071-ניתן ואפילו רצוי לשלב בין השניים
2-אז הגעת למסקנה בעצמך!!
3-כנראה שהגיע הזמן שתפרגני לעצמך עם סידרה שיקומית מקצועית שמתמחה בסוג השיער שלך
ל"קרסטס"יש את התשובה המדוייקת לטיפול והיא:1-שמפו "בן דה פורס 2-חלב טיפולי אנטי אוזור
3-מסכה אייג' ריצ'ארג'(ניתן להשיג במספרות מורשות בלבד!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן שלום!
מיכל24/06/2007אשמח אם תפרט יותר את תשובתך לשאלותיי.
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)