מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לזאבבבבבבבב, למה לא ברזילאית?תמי06/08/2008
במאמר על שיער פגום המלצת למישהי שעדיף לה לעשות החלקה יפנית ולא ברזלאית. נורא חשוב לי לדעת מדוע, מאחר ונאמר לי שההחלקה הברזילאית לא רק מחליקקה אלא אף משקמת את השיער, השיער שלי נורא פגום נפוח וללא צורה נמאס לי ללכת כל הזמן עם שיער אסוףףף תעזור לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה לא עונה
תמי07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית או יפנית
קורן אריכא07/08/2008היי תמי :
החלקה בזילאית והחלקה יפנית זה שני סוגי החלקות שונות לגמרי .
החלקה יפנית עושים רק לבחורות בעלות שיער כהה והתוצאה מדהימה, כמובן צריכים לאבחן את השיער לפני שעושים פעולה כימית על מנת לקבוע את מצב השיער .התהליך לוקח בין 4ל6 שעות .
לעומת זאת יש את ההחלקה הברזילאית שמיועדת לשיער בהיר\בלונד\ ,התוצאה יוצאת מדהימה וגם כמו בהחלקה היפנית צריכים לאבחן את השיער ולבדוק את מצבו לפני הפעולה עצמה לשני ההחלקות תוצאות מדהימות ,אני ממליץ שתפני לספר שלך או לספר שאת סומכת עליו ותתיעצי איתו ואני בטוח שהוא יעשה את העבודה נאמנה ,[שני ההחלקות משקמות את השיער וגורמות לו להיראות מבריק,וחלק .שמחתי לעזור קורן אריכא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלקה ברזילאית מסרטנת
ר. ל05/06/2009אני מעצב שיער מעל 20 שנה מתמחה בכימיה למדתי בלוראל פריז.
אני רוצה להזהיר את הספרים וכן לקוחות אשר מבצעים החלקה .
לכל חומרי ההמלקה אין אישור ממשרד הבריאות. ישנם מספר חומרים מסוכנים בתוך ההחלקה כמו
פורמליד שזה פורמלין בידוע חומר מסוכן ומסרטן.ויש חוחר בשם טרטזין שהוא צבע מאכל מסרטן .ברוב המדינות אין אישורים.לחומרים אלו
אנא הזהרו פן יהיה מאוחר מדי
כל זה מהמלצתי
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית או ברזילאית
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ לא לעשות החלקה ברזילאית מפני שאחרי 4 חודשיים השיער חוזר לקדמותו ובהחלקה יפנית את יכולה להנות ממהחלקה מעל חצי שניה ולחזור לעשות שורשים אני בכל אופן ממליץ החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)