פתיחת תלתלים...מה ההבדל בין...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים...מה ההבדל בין...
    שני
    07/08/2008

כבר ציינת כאן וחשוב לי להבין: מה ההבדל (בתוצאה על השיער) אם עושים פתיחת תלתלים עם החומר(של ההחלקה ) לזמן קצר: 1.כשמסרקים(וציינת שבשום אופן לא לסרק) 2.למרוח על השיער ולתת לחומר לעבוד ללא סירוק מה ההבדל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא עניתם לי....

שני
    11/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו????

שני
    13/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

קורן אריכא
    13/08/2008

בשום פנים ואופן לא לסרק את השיער עם חומר של ההחלקה .השיער יכול להינזק קשות ,אני ממליץ לכי לספר מקצועי שיעשה את העבודה והוא ימליץ לך מה לעשות .אני ממליץ אם את רוצה פתיחה תלתלים להורדת הנפח תבקשי שיעשו לך פתיחה רגילה ולא פתיחה עם החומר של ההחלקה היפנית.שמחתי לעזור קורן אריכא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו