טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה לפני שבוע היתי אצל ספר אני הסתפרתי
והוא עשה לי גוונים בשני צבעים וגם השאיר את הגוון הטבעי של השיער שזה חום
הבעיה שהוא עשה לי גוונים בלונד לבן החזק הזה
ועוד בלונד נוראאא יפה יותר זהבהב כזה
השיער שלי הטבעי זה חום .
ורציתי לשאול האם אני יכולה לצבוע את השיער הטבעי שלי
וגם להשאיר את הגוונים שהוא עשה לי זאת אומרת אני רוצה לצבוע רק את הפסים של השיער הטבעי שלי את החום, לגוון בלונד ושהגוונים שהוא עשה לי להשאיר.האם זה אפשרי?
או שצריך לצבוע הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד